Dimitri, čik da ovo odbiješ - 72.000.000 evra godišnje!

Vezista Vest Hema dobio fantastičnu ponudu koja kvari posao Marselju...!

Fudbal 20.01.2017 | 20:00
Dimitri, čik da ovo odbiješ - 72.000.000 evra godišnje!
Pregovori između Vest Hema i Olimpika iz Marslja oko Dimitrija Pajea su se baš otegli, a takvu situaciju nameravaju da iskoriste kineski klubovi koji žele da namame Francuza u najmnogoljudniju zemlju sveta. I imaju čime, ozbiljnim novcem koji mu nude, pa će narednih dana i doslednost Pajea biti na velikom ispitu.

Francuz je navodno izjavio u ponedeljak za španski As da želi samo u Marselj, da su u pitanju lični razlozi, ali francuski mediji pišu danas o ozbiljnoj ponudi koja je stigla na adresu Čekićara iz čak dva kineska kluba. Frans Fudbal javlja da mu je neimenovani klub iz Kine ponudio čak 72.000.000 po sezoni kako bi se preselio na Daleki istok i da je čak spreman da isplati Vest Hemu obeštećenje koje traži za Pajea - oko 35.000.000 evra.

Takođe, i Hebei je spreman da učini isto, da plati koliko Čekićari traže, a to je ono u čemu se Olimpik iz Marselja nije proslavio do sada tokom pregovora držeći se ponude od oko 22.000.000 evra koja je glatko odbijena u ponedeljak uveče.

Hebei je već oslobodio mesto za novog stranca jer je poslao Gaela Kakutu na pozajmicu u Deportivo iz La Korunje, a slično nameravaju da učine i sa Ezekijelom Lavecijem kojeg bi takođe da pošalju negde u Evropu (ranije se spominjala Nica).

Informacije o interesovanju klubova iz Kine dodatno povećavaju pritisak na Marselj koji se nadao da neće doći do ovakvoig scenarija jer je svestan da finansijski ne može da se takmiči sa Kinezima. Zato im ne preostaje ništa drugo nego da što pre, možda već večeras pošalju treću ponudu i probaju da odobrovolje upravu Vest Hema.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar