Политичари су нас увесељавали...

На измаку године подсјетићемо се како су нас увесељавали домаћи политичари, али и они у региону. Отворили су тротоар, семафор, запјевали, заплесали, али и загрцнули се од чоколаде која долази из сусједне државе, преноси Н1.

Босна и Херцеговина 31.12.2016 | 08:21
Политичари су нас увесељавали...
Претходна година, пуна трзавица међу политичарима, како код нас, тако и у региону, донијела нам је разлога за забринутост, али и смијех.

У једној држави, која тежи ка Европској Унији, отварање тротоара испред Предсједништва БиХ био је догађај вијека, бар за политику.

Али сусједна Србија иде корак даље. Тамошњи министар отворио је семафор.

Федерални премијер Фадил Новалић, указао је грађанима на пороке током године, па је упозоравао да грађани смање са њима.

Трка за наоружањем наша два сусједа Србије и Хравтске коју смо нијемо посматрали, донијела је набавку фамозних "мигова" 29, хеликоптера као из филмова, са чиме су се поносили сусједи.

Утрка са чоколадицама била је посебно занимљива на истеку године. Умало да се хрватска и словеначка дјеца затрују чоколадицама и бомбоњерама из Србије и Хрватске.

Ипак, премијер сусједне Србије Александар Вучић увијек је имао разлога да упозори јавност, о свему.

Када није нападао новинаре, колеге политичаре, предсједник Републике Српске Милорад Додик увесељавао је народне масе својим познавањем пјесме.

Не знамо да ли предсједник Србије зна да пјева, али игра за десет.

И нека нас и даље увесељавају, али грађани би ипак да раде за њихову добробит.



Извор: Н1

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

боба

31.12.2016 08:44

Сад ми је јасно зашто се додик иронично смије и пјева под шатором није му лако има три зета треба то контролисати и то све од кћерке горице а колико ће их још бити чуће се тако је то кад провоцира народ оног чега се људи стиде он се поноси мала је давно ушла у европу испунила је све могуће стандарде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хагаппа

31.12.2016 09:19

Сампион увесељавања и несланих сала је свакако РТРС.Друго мијесто је Додик због доброг владања и одласка у главни град на суд.Треце дијеле опозиција и сидикати РС,њиховој пасивности би се и Ганди и Мендела дубоко клањали и дивили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

31.12.2016 09:36

Јутро у Палама је освануло са температуром -20. Вјерујем да је на Јахорини још нижа температура, али такође вјерујем да ће данас бити ''лудница''. Мјеста у хотелима и приватним објектима-викенд кућама скоро да и нема. Услови идеални да се нешто заради. Срећна Нова Година и пуно здравља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Право на здравље

31.12.2016 09:37

Свакако Дусанка Мајкиц са перформансима-посланик-пензионер-нето бруто и хвала народе.Политика у Бих се исплати буквално на рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какво увесељавање

31.12.2016 10:36

Само бјези од њих, и не осврци се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

31.12.2016 11:12

О циркусантима можемо набрајати до поноћи они само броје паре то им је преокупација за њих нема пензије потраше све пред собом лако се препознају ту је одјело а мозак нула битно је да су на телевизији да им аплаудира напаћени народ њихов је читав свијетали зачас може доћи до деменције која хара реп, српском па онда си као просијак не ка им је са сречом предлажем режиму да што више посте и иду у цркву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленце

01.01.2017 14:27

Највисе ме обрадовало Бајино признање, да је његова ТВ јавна куца.

ОДГОВОРИТЕ