Političari su nas uveseljavali...

Na izmaku godine podsjetićemo se kako su nas uveseljavali domaći političari, ali i oni u regionu. Otvorili su trotoar, semafor, zapjevali, zaplesali, ali i zagrcnuli se od čokolade koja dolazi iz susjedne države, prenosi N1.

Bosna i Hercegovina 31.12.2016 | 08:21
Političari su nas uveseljavali...
Prethodna godina, puna trzavica među političarima, kako kod nas, tako i u regionu, donijela nam je razloga za zabrinutost, ali i smijeh.

U jednoj državi, koja teži ka Evropskoj Uniji, otvaranje trotoara ispred Predsjedništva BiH bio je događaj vijeka, bar za politiku.

Ali susjedna Srbija ide korak dalje. Tamošnji ministar otvorio je semafor.

Federalni premijer Fadil Novalić, ukazao je građanima na poroke tokom godine, pa je upozoravao da građani smanje sa njima.

Trka za naoružanjem naša dva susjeda Srbije i Hravtske koju smo nijemo posmatrali, donijela je nabavku famoznih "migova" 29, helikoptera kao iz filmova, sa čime su se ponosili susjedi.

Utrka sa čokoladicama bila je posebno zanimljiva na isteku godine. Umalo da se hrvatska i slovenačka djeca zatruju čokoladicama i bombonjerama iz Srbije i Hrvatske.

Ipak, premijer susjedne Srbije Aleksandar Vučić uvijek je imao razloga da upozori javnost, o svemu.

Kada nije napadao novinare, kolege političare, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uveseljavao je narodne mase svojim poznavanjem pjesme.

Ne znamo da li predsjednik Srbije zna da pjeva, ali igra za deset.

I neka nas i dalje uveseljavaju, ali građani bi ipak da rade za njihovu dobrobit.



Izvor: N1

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

boba

31.12.2016 08:44

Sad mi je jasno zašto se dodik ironično smije i pjeva pod šatorom nije mu lako ima tri zeta treba to kontrolisati i to sve od kćerke gorice a koliko će ih još biti čuće se tako je to kad provocira narod onog čega se ljudi stide on se ponosi mala je davno ušla u evropu ispunila je sve moguće standarde.

ODGOVORITE
Name

Hagappa

31.12.2016 09:19

Sampion uveseljavanja i neslanih sala je svakako RTRS.Drugo mijesto je Dodik zbog dobrog vladanja i odlaska u glavni grad na sud.Trece dijele opozicija i sidikati RS,njihovoj pasivnosti bi se i Gandi i Mendela duboko klanjali i divili.

ODGOVORITE
Name

Лија

31.12.2016 09:36

Јутро у Палама је освануло са температуром -20. Вјерујем да је на Јахорини још нижа температура, али такође вјерујем да ће данас бити ''лудница''. Мјеста у хотелима и приватним објектима-викенд кућама скоро да и нема. Услови идеални да се нешто заради. Срећна Нова Година и пуно здравља.

ODGOVORITE
Name

Pravo na zdravlje

31.12.2016 09:37

Svakako Dusanka Majkic sa performansima-poslanik-penzioner-neto bruto i hvala narode.Politika u Bih se isplati bukvalno na racun.

ODGOVORITE
Name

Kakvo uveseljavanje

31.12.2016 10:36

Samo bjezi od njih, i ne osvrci se.

ODGOVORITE
Name

boba

31.12.2016 11:12

O cirkusantima možemo nabrajati do ponoći oni samo broje pare to im je preokupacija za njih nema penzije potraše sve pred sobom lako se prepoznaju tu je odjelo a mozak nula bitno je da su na televiziji da im aplaudira napaćeni narod njihov je čitav svijetali začas može doći do demencije koja hara rep, srpskom pa onda si kao prosijak ne ka im je sa srečom predlažem režimu da što više poste i idu u crkvu.

ODGOVORITE
Name

Milence

01.01.2017 14:27

Najvise me obradovalo Bajino priznanje, da je njegova TV javna kuca.

ODGOVORITE