Добро се обуците данас - 4 степена

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити хладно и промјењиво облачно, уз температуру ваздуха од минус четири до један степен Целзијусов.

Босна и Херцеговина 30.12.2016 | 08:32
Добро се обуците данас - 4 степена
Јутрос је у нижим предјелима Херцеговине ведро, у већини осталих крајева је облачно уз слаб снијег понегдје у високој Сарајевско-романијској регији, док је у осталим крајевима суво.

Током дана на сјеверу и југу биће сунчано уз малу до умјерену облачност, а у централном појасу промјењиво до претежно облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У ноћи на суботу биће све хладније уз јак мраз.

Дуваће слаб и умјерен сјеверни вјетар, на југу земље умјерена и јака бура.

Дневна температура ваздуха од минус четири до један, на југу до шест, а у вишим предјелима од минус седам степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Бјелашница минус 16 степени Целзијусових, Чемерно минус 10, Нови Град и Хан Пијесак минус девет, Калиновик, Соколац, Бањалука, Приједор и Мраковица минус седам, Клековача, Мањача и Кнежево минус шест, Крупа на Уни, Дринић, Котор Варош, Мајевац, Градишка и Невесиње минус пет, Сарајево, Бијељина и Мркоњић Град минус четири, Сребреница, Источно Сарајево, Тузла, Шипово и Рибник минус три, Зеница, Билећа, Вишеград, Рудо, Фоча и Добој минус два, Требиње нула, Зворник један, Мостар два и Неум три степена Целзијусова.

Висина снијега јутрос у 7.00 часова: Хан Пијесак 10 центиметара, Чемерно осам, Дринић и Соколац седам, Кнежево пет, Мркоњић Град, Нови Град и Рибник два, Вишеград, Невесиње, Рудо, Фоча и Шипово један центиметар.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар