Dobro se obucite danas - 4 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti hladno i promjenjivo oblačno, uz temperaturu vazduha od minus četiri do jedan stepen Celzijusov.

Bosna i Hercegovina 30.12.2016 | 08:32
Dobro se obucite danas - 4 stepena
Jutros je u nižim predjelima Hercegovine vedro, u većini ostalih krajeva je oblačno uz slab snijeg ponegdje u visokoj Sarajevsko-romanijskoj regiji, dok je u ostalim krajevima suvo.

Tokom dana na sjeveru i jugu biće sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a u centralnom pojasu promjenjivo do pretežno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U noći na subotu biće sve hladnije uz jak mraz.

Duvaće slab i umjeren sjeverni vjetar, na jugu zemlje umjerena i jaka bura.

Dnevna temperatura vazduha od minus četiri do jedan, na jugu do šest, a u višim predjelima od minus sedam stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus 16 stepeni Celzijusovih, Čemerno minus 10, Novi Grad i Han Pijesak minus devet, Kalinovik, Sokolac, Banjaluka, Prijedor i Mrakovica minus sedam, Klekovača, Manjača i Kneževo minus šest, Krupa na Uni, Drinić, Kotor Varoš, Majevac, Gradiška i Nevesinje minus pet, Sarajevo, Bijeljina i Mrkonjić Grad minus četiri, Srebrenica, Istočno Sarajevo, Tuzla, Šipovo i Ribnik minus tri, Zenica, Bileća, Višegrad, Rudo, Foča i Doboj minus dva, Trebinje nula, Zvornik jedan, Mostar dva i Neum tri stepena Celzijusova.

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Han Pijesak 10 centimetara, Čemerno osam, Drinić i Sokolac sedam, Kneževo pet, Mrkonjić Grad, Novi Grad i Ribnik dva, Višegrad, Nevesinje, Rudo, Foča i Šipovo jedan centimetar.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar