Видео - Некад Златан, сад Марио: Нико у Француској није био тако убојит!

Почетак тамнопутог голгетера у Француској премашио је сва очекивања, а уколико тако настави, ускоро ће добити позив за повратак у репрезентацију Италије, која вапи за играчем његовог квалитета.

Фудбал 03.11.2016 | 00:00
Видео - Некад Златан, сад Марио: Нико у Француској није био тако убојит!
Ко је могао да замисли овакав повратак у потпуно изгубљену форму Марија Балотелија. Али то је Ница, идеално место за оживљавање мајстора у великом паду каријере. У таквој ситуацији је управо био бивши нападач Милана, који је летос одличио да потпише за клуб са Азурне обале, и то се испоставило као кључни потез његове каријере.

Тамнопути голгетер је постигао шест голова у првих пет мечева у француском првенству, што је најбољи учинак још од доласка Златан Ибрахимовића у Пари Сен Жермен. Легендарни шведски нападач је 2012. године постигаи седам голова на првих пет утакимица у Лиги 1.

Златан се тада окитио шампионским трофејом у француском првенству, док је за Балотелијајош увек прерано говорити да ли ће у томе успети са својом Ницом. Ипак, екипа Лусијена Фавра након 11 одиграних кола има шест бодова више од Монака и Пари Сен Жермена, што је позамашна залиха, без обзира на то што се ради о уводном делу шампионске трке.

Балотелијев нови тренер више је него задовољан оним што он пружа од доласка у Ницу. Последњи погодак одлични нападач је постигао у недељу против Нанта.

"Он је сјајно истричао код гола. Врло добро се налази у таквим ситуацијама. Имао је недељу дана потпуног одмора, а затим целу недељу нормалног рада. Поновићу опет и поново: има још много посла да се одради. Више се враћао назад него што је то чинио раније. То је позитивно", рекао је Фавр.

Балотелијев почетак у Француској је премашио сва очекивања, а уколико тако настави ускоро ће добити позив за повратак у репрезентацију Италије, која вапи за играчем његовог квалитета.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар