Филмска пљачка тржног центра у Мостару

У ноћи с недјеље на понедјељак, око 4 сата ујутро, догодила се оружана пљачка у Трговачком центру Бинго, у мјесту Сутина, сјеверно од Мостара.

Босна и Херцеговина 24.10.2016 | 13:25
Филмска пљачка тржног центра у Мостару
Три маскиране особе, наоружане пиштољима и аутоматском пушком, возилом марке “Ауди” дошле су испред објекта гдје су затекли М. Ш, који је чувао објект.

Истог су везали те насилно ушли у објект из којег су изнијели металну касу, након чега су се удаљили у непознатом смјеру.

С догађајем је упозната крим полиција и надлежни тужилац те су предузете потребне мјере, саопштено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

босанац и Херц.

24.10.2016 12:28

Пљацкаски систем влада у БИХ.Да нису криминалне институције и судство ове дрзаве неби сваки дан било пљацке и убистава и ником ниста.Ови дрзавни руководеци криминалци су дозволили да банда посједује арсенале орузја по куцама и подрумима зато сто и они сњима сарадјују.Умјесто да се да ултиматум од 2 мјесеца да се преда наорузање и амнестирају од казне,или посље тога у кога се надје да се ригорозно казни.Тако је драги друг ТИТО УРАДИО ПОСЉЕ другог свјетског рата па је сваки градјанин био сигуран и слободно могао спавати у суми на улици и гдје је зелио,а данас несмије ни у својој куци од лопова које власти подрзавају.Ако неко ко је имало нормалан и постен,нека казе да није ово истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре босанац и Херц.

24.10.2016 12:56

Браво босанац и Херц., потписујем!