Filmska pljačka tržnog centra u Mostaru

U noći s nedjelje na ponedjeljak, oko 4 sata ujutro, dogodila se oružana pljačka u Trgovačkom centru Bingo, u mjestu Sutina, sjeverno od Mostara.

Bosna i Hercegovina 24.10.2016 | 13:25
Filmska pljačka tržnog centra u Mostaru
Tri maskirane osobe, naoružane pištoljima i automatskom puškom, vozilom marke “Audi” došle su ispred objekta gdje su zatekli M. Š, koji je čuvao objekt.

Istog su vezali te nasilno ušli u objekt iz kojeg su iznijeli metalnu kasu, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

S događajem je upoznata krim policija i nadležni tužilac te su preduzete potrebne mjere, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

bosanac i Herc.

24.10.2016 12:28

Pljackaski sistem vlada u BIH.Da nisu kriminalne institucije i sudstvo ove drzave nebi svaki dan bilo pljacke i ubistava i nikom nista.Ovi drzavni rukovodeci kriminalci su dozvolili da banda posjeduje arsenale oruzja po kucama i podrumima zato sto i oni snjima saradjuju.Umjesto da se da ultimatum od 2 mjeseca da se preda naoruzanje i amnestiraju od kazne,ili poslje toga u koga se nadje da se rigorozno kazni.Tako je dragi drug TITO URADIO POSLJE drugog svjetskog rata pa je svaki gradjanin bio siguran i slobodno mogao spavati u sumi na ulici i gdje je zelio,a danas nesmije ni u svojoj kuci od lopova koje vlasti podrzavaju.Ako neko ko je imalo normalan i posten,neka kaze da nije ovo istina.

ODGOVORITE
Name

Re bosanac i Herc.

24.10.2016 12:56

Bravo bosanac i Herc., potpisujem!