Хамилтону не пада на памет да се одрекне "селфија"!

Актуелни шампион Ф1 возач Мерцедеса Луис Хамилтон нема намеру да престане да користи мобилни телефон на конференцијама за медије.

Остали спортови 23.10.2016 | 15:15
Хамилтону не пада на памет да се одрекне "селфија"!
Возача Мерцедеса не погађају критике новинара што користи мобилни телефон током конференција и слика се. "То је добра прилика да покажем мој добар изглед и да се забавим", поручио Луис Хамилтон.

Актуелни шампион Формуле 1 возач Мерцедеса Луис Хамилтон неће престати, како каже, да се забавља и да планира да и даље користи мобилни телефон на конференцијама за медије.

Хамилтон је пре трке у Јапану, 9. октобра напустио конференцију за медије пошто су га новинари критиковали јер је током изјава стално сликао себе и колеге возаче и фотографије одмах постављао на друштвене мреже.

Хамилтон је у изјави за Асошиејтед прес рекао да ће највероватније имати телефон у руци и сликати се током конференције за новинаре уочи трке за Велику награду САД у Остину у Тексасу.

"То је добра прилика да покажем мој добар изглед и да се забавим. Мој мобилни телефон ће вероватно бити поред мене, видећемо. Сигурно ћу направити неколико слика", рекао је троструки светски шампион.

Хамилтон је додао да воли да снима фотографије током конференција за медије како би их показао својим пријатељима и пратиоцима на друштвеним мрежама.

"Они не знају како изгледа седети са другим возачима у соби са свим тим камерама. То никада нећу да променим. Због тога имам највише пратилаца међу возачима", рекао је актуелни светски првак.

Четири трке пре краја Хамилтон у генералном пласману заостаје 33 бода за клупским колегом Ником Розбергом.

"Верујем да ћу се забавити. Волим спонтаност. Не знате шта може да се догоди. Надам се поштеној и доброј забави. Ја сам оно што јесам. Нећу променити ствари које радим",закључио је Хамилтон.

Трка у Остину на програму је у недељу од 21 час.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар