Мидлзбро поново хоће Ђорђевића!

Летос се помињало 15.000.000 евра, а сад?! Српски нападач је недавно изразио жељу да оде већ у јануару, што значи да би Лавови могли да га добију за знатно мање новца?

Фудбал 20.10.2016 | 12:30
Мидлзбро поново хоће Ђорђевића!
Вест да је Филип Ђорђевић од челника Лација затражио да оде са Олимпика већ у јануару највише је обрадовала челнике Мидлзброа. Јер, откако је информација стигла на Острво, челници повратника у Премијер лигу су истог тренутка обновили интересовање за српског нападача.

Како јавља Ивнинг Газета, локални лист врло близак клубу са крајњег севера Енглеске, Мидлзбро упорно трага за још једним нападачем који би употпунио ротацију, у намерама да се клуб задржи у Премијер лиги, а Ђорђевић је поново испливао на врх листе жеља.

Подсетимо, Мидлзбро је још крајем прошле сезоне тражио Ђорђевића и за њега, по писању бројних италијанских медија, давао чак 15.000.000 евра. Међутим, најновијим развојем ситуације клуб из Јоркшира би некадашњег голгетера Црвене звезде и бројних француских клубова могао да добије знатно повољније. Наравно, уколико Лацио заиста буде прихватио Ђорђевићев захтев да буде стављен на трансфер листу. 

С обзиром да ове сезоне махом добија шансу са клупе, Небескоплави би можда и могли да му изађу у сусрет...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар