Midlzbro ponovo hoće Đorđevića!

Letos se pominjalo 15.000.000 evra, a sad?! Srpski napadač je nedavno izrazio želju da ode već u januaru, što znači da bi Lavovi mogli da ga dobiju za znatno manje novca?

Fudbal 20.10.2016 | 12:30
Midlzbro ponovo hoće Đorđevića!
Vest da je Filip Đorđević od čelnika Lacija zatražio da ode sa Olimpika već u januaru najviše je obradovala čelnike Midlzbroa. Jer, otkako je informacija stigla na Ostrvo, čelnici povratnika u Premijer ligu su istog trenutka obnovili interesovanje za srpskog napadača.

Kako javlja Ivning Gazeta, lokalni list vrlo blizak klubu sa krajnjeg severa Engleske, Midlzbro uporno traga za još jednim napadačem koji bi upotpunio rotaciju, u namerama da se klub zadrži u Premijer ligi, a Đorđević je ponovo isplivao na vrh liste želja.

Podsetimo, Midlzbro je još krajem prošle sezone tražio Đorđevića i za njega, po pisanju brojnih italijanskih medija, davao čak 15.000.000 evra. Međutim, najnovijim razvojem situacije klub iz Jorkšira bi nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde i brojnih francuskih klubova mogao da dobije znatno povoljnije. Naravno, ukoliko Lacio zaista bude prihvatio Đorđevićev zahtev da bude stavljen na transfer listu. 

S obzirom da ove sezone mahom dobija šansu sa klupe, Nebeskoplavi bi možda i mogli da mu izađu u susret...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar