Сколс о Рунију: Биће најбољи када буде најтеже!

Легенда Манчестер јунајтеда верује да ће се актуелни капитен убрзо вратити у стартну поставу.

Фудбал 02.10.2016 | 08:00
Сколс о Рунију: Биће најбољи када буде најтеже!
Вејн Руни већ неко време игра далеко од онога на шта је навикао навијаче Манчестер јунајтеда, па је због тога чак и изгубио место у стартној постави.

Жозе Мурињо је капитена преселио на клупу за резерве, али прослављени везиста "црвених ђавола" - Пол Сколс, верује да ће се Руни убрзо вратити међу 11 најбољих.

Јунајтеду после утакмице са Стоуком у недељу предстоји серија изузетно тешких дуела: против Ливерпула, Фенербахчеа, Челсија и Манчестер ситија.

"Вејн тренутно није у правој форми и, када је већ тако, сада је право време да буде међу резервама. Верујем да ће се, ипак, вратити у стартну поставу за тешке утакмице које предстоје и да ће опет бити онај стари. Он је борац, није неко ко се лако предаје и пушта ствари да се дешавају саме од себе. Сигуран сам да ће добро 'запети' да се врати у тим за тешку серију утакмица која следи", убеђен је некадашњи везиста Манчестер јунајтеда.

Сколс се осврнуо и на добре партије Ливерпула ове сезоне.

"Делују ми као тим који би могао да освоји Премијер лигу. Имају велики квалитет у нападу, чини се да могу сваком ривалу да дају гол", похвалио је некадашње ривале, али се и брзо надовезао, схвативши да прича о традиционално највећем противнику свог бившег клуба:

"Надам се да, ипак, неће узети титулу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар