Skols o Runiju: Biće najbolji kada bude najteže!

Legenda Mančester junajteda veruje da će se aktuelni kapiten ubrzo vratiti u startnu postavu.

Fudbal 02.10.2016 | 08:00
Skols o Runiju: Biće najbolji kada bude najteže!
Vejn Runi već neko vreme igra daleko od onoga na šta je navikao navijače Mančester junajteda, pa je zbog toga čak i izgubio mesto u startnoj postavi.

Žoze Murinjo je kapitena preselio na klupu za rezerve, ali proslavljeni vezista "crvenih đavola" - Pol Skols, veruje da će se Runi ubrzo vratiti među 11 najboljih.

Junajtedu posle utakmice sa Stoukom u nedelju predstoji serija izuzetno teških duela: protiv Liverpula, Fenerbahčea, Čelsija i Mančester sitija.

"Vejn trenutno nije u pravoj formi i, kada je već tako, sada je pravo vreme da bude među rezervama. Verujem da će se, ipak, vratiti u startnu postavu za teške utakmice koje predstoje i da će opet biti onaj stari. On je borac, nije neko ko se lako predaje i pušta stvari da se dešavaju same od sebe. Siguran sam da će dobro 'zapeti' da se vrati u tim za tešku seriju utakmica koja sledi", ubeđen je nekadašnji vezista Mančester junajteda.

Skols se osvrnuo i na dobre partije Liverpula ove sezone.

"Deluju mi kao tim koji bi mogao da osvoji Premijer ligu. Imaju veliki kvalitet u napadu, čini se da mogu svakom rivalu da daju gol", pohvalio je nekadašnje rivale, ali se i brzo nadovezao, shvativši da priča o tradicionalno najvećem protivniku svog bivšeg kluba:

"Nadam se da, ipak, neće uzeti titulu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar