Опет ће доћи: Парис очарана Србијом

Светска звезда наступила у суботу увече на журки у “Белекспо центру” у Београду. Богата наследница: Чула сам само речи хвале о проводу у Београду, опет ћу доћи.

Забава 26.09.2016 | 11:59
Опет ће доћи: Парис очарана Србијом
Мада је у Београду славни француски глумац блиставе каријере и бурне прошлости - Ален Делон (80), звезда дана је америчка богата наследница Парис Хилтон (35), ангажована од “Мајкроблединг академије”, која се бави козметиком и јапанском методом исцртавања обрва, да на њиховој забави затвореног типа пушта музику.

 Хилтонова је петак у индигоплавој плишаној тренерци, са црним наочарима и качкетом на глави, на аеродрому “Никола Тесла” радо позирала нашим фоторепортерима.

"О Србији сам чула само речи хвале и надам се да ћу је ускоро поново посетити", рекла је она.

Новинарима је поручила да жели да се добро одмори пред наступ, и да ће београдски ноћни провод, за који тврди да је чула, искусити другом приликом, када дође на више дана.

По фотографијама које је делила на друштвеној мрежи, а на којима се виде столови за масажу у затамљеној атмосфери спа-центра, жеља јој је испуњена. Иначе, након једног албума, неколико филмских улога, линије парфема и других занимација којима испуњава живот, већ четири године Парис ради као ди-џеј по журкама широм света.

Главни догађај синоћ, мастер клас Бранка Бабића, власника “Мајкроблединг академије”, због чијих је полазника дошао Делон, одржавао се у "Белекспо центру". Ту је организована приватна журка за коју је позивницу добила и певачица Светлана Цеца Ражнатовић. Она је недавно снимила рекламу за јапанску методу исцртавања обрва, па је на забаву позвана као сарадник, али и да наступом забави званице. Иначе, дрескод на журки је био да сви буду у белој гардероби.

Журку у “Белекспо центру” организовао Бранко Бабић, светски признати мајкроблединг мајстор који је измислио уникатан начин јапанске методе исцртавња обрва. Синоћ су подељене мастер дипломе још једној класи полазника његове академије. Будућим мајсторима за исцртавање обрва, дипломе је уручио прослављени филмски глумац Ален Делон. Познатом филмском заводнику Алену Делону ово није био први долазак у српску престоницу. Наиме, Делон је шездесетих година прошлог века са 27 година у студију “Авала филма” у Кошутњаку снимао италијански филм “Марко Поло”. Иначе, синоћна забава је била затвореног типа.

"Уговором смо се обавезали да госте нећемо излагати медијима, јер је журка приватног карактера", рекле су особе задужене за односе са јавношћу овог догађаја.

"Бранкова жеља је била да се мастер клас одржи у његовој Србији и да присуствују светске звезде."

ЕВРОПСКА ТУРНЕЈА

Парис Хилтон се већ неколико недеља налази на европској турнеји, а у Београд је долетела из Нице. Позната старлета већ четири године ради као ди-џеј, а, како кажу извори блиски организаторима, није имала неке посебне захтеве. Обезбеђење је стално било уз њу и није желела да се појављује на јавним местима.


Хилтонова се опробала као глумица и певачица, а позната је по монденском начину живота.

ЈАКО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ

Испред зграде "Белекспо центра" синоћ је била велика гужва, али и добро организовано обезбеђење. Интересовање медија за светске звезде је било очекивано, па су новинари и фоторепортери замољени да се удаље од места дешавања. Сви организатори мастер класа и журке која је потом уследила уговором су се обавезали да своје госте неће излагати медијима и све су учинили да тако и остане.

Новости
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар