Никола, ниси лош дечко, али избор ти је глуп!

Спортски директор Торина Ђанлука Петраћи брутално искрено о српском дефанзивцу и његовом могућем трансферу у Наполи и Челси.

Фудбал 25.08.2016 | 14:30
Никола, ниси лош дечко, али избор ти је глуп!
Није Никола Максимовић толика звезда као Пол Погба, али ако бисмо бројали колико је чланака посвећено двојици фудбалера, можда би га Србин и престигао. Уочи дуела Милана и Торина у Серији А спортски директор Торина Ђанлука Петраћи потврдио је да су за српског интернационалца заинтересовани Наполи и још један енглески клуб.

Подсетимо, Максимовић је побегао у Србију, одбио да тренира са екипом, а напослетку се појавила информација да би Торино могао да га прода за мању цену од оних чувених 25.000.000 ако не нађе иностраног купца.

Са друге стране, Михајловић је већ нашао замене за свог земљака. У питању су Леандро Кастан (Сампдорија) и Лука Росетини (Болоња). Помињао се и Ненад Томовић из Фјорентине, али је он одлучио да остане у Љубичастима.

"Синиша Михајловић је желео да задржи Максимовића. Торино је увек излазио у сусрет играчима и дозвољавао им да да оду када год то пожеле, као што је био случај са Камилом Гликом и Бруном Пересом. Никола је и раније желео да трансфер, али ситуација се променила када је Михајловић дошао у клуб. Обећали смо тренеру да нећемо продати Максимовића, а играчу смо заузврат понудили повишицу. Нажалост, неко га је лоше саветовао. Није он лош момак, али његов избор није претерано интелигентан. Радимо на његовом случају, још треба да донесемо закључке", рекао је Петраћи за Медијасет Премијум.

А онда је на ред дошла прича о заинтересованим странама.

"Преговарамо са Наполијем још од јануара. Много приче, мало акције. Сада га жели и један велики страни клуб, али не бих искључио могућност да Максимовић остане у Торину. Ипак, прелазни рок још није завршен", рекао је функционер Бикова.

Петраћи није желео да открије да ли је тај други клуб Челси, али јавна је тајна да Антонио Конте жели Максимовића.

"Реч је о екипи из Премијер лиге која је финансијски далеко снажнија од било ког другог шампионата", тајанствено је завршио Петраћи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар