Nikola, nisi loš dečko, ali izbor ti je glup!

Sportski direktor Torina Đanluka Petraći brutalno iskreno o srpskom defanzivcu i njegovom mogućem transferu u Napoli i Čelsi.

Fudbal 25.08.2016 | 14:30
Nikola, nisi loš dečko, ali izbor ti je glup!
Nije Nikola Maksimović tolika zvezda kao Pol Pogba, ali ako bismo brojali koliko je članaka posvećeno dvojici fudbalera, možda bi ga Srbin i prestigao. Uoči duela Milana i Torina u Seriji A sportski direktor Torina Đanluka Petraći potvrdio je da su za srpskog internacionalca zainteresovani Napoli i još jedan engleski klub.

Podsetimo, Maksimović je pobegao u Srbiju, odbio da trenira sa ekipom, a naposletku se pojavila informacija da bi Torino mogao da ga proda za manju cenu od onih čuvenih 25.000.000 ako ne nađe inostranog kupca.

Sa druge strane, Mihajlović je već našao zamene za svog zemljaka. U pitanju su Leandro Kastan (Sampdorija) i Luka Rosetini (Bolonja). Pominjao se i Nenad Tomović iz Fjorentine, ali je on odlučio da ostane u Ljubičastima.

"Siniša Mihajlović je želeo da zadrži Maksimovića. Torino je uvek izlazio u susret igračima i dozvoljavao im da da odu kada god to požele, kao što je bio slučaj sa Kamilom Glikom i Brunom Peresom. Nikola je i ranije želeo da transfer, ali situacija se promenila kada je Mihajlović došao u klub. Obećali smo treneru da nećemo prodati Maksimovića, a igraču smo zauzvrat ponudili povišicu. Nažalost, neko ga je loše savetovao. Nije on loš momak, ali njegov izbor nije preterano inteligentan. Radimo na njegovom slučaju, još treba da donesemo zaključke", rekao je Petraći za Medijaset Premijum.

A onda je na red došla priča o zainteresovanim stranama.

"Pregovaramo sa Napolijem još od januara. Mnogo priče, malo akcije. Sada ga želi i jedan veliki strani klub, ali ne bih isključio mogućnost da Maksimović ostane u Torinu. Ipak, prelazni rok još nije završen", rekao je funkcioner Bikova.

Petraći nije želeo da otkrije da li je taj drugi klub Čelsi, ali javna je tajna da Antonio Konte želi Maksimovića.

"Reč je o ekipi iz Premijer lige koja je finansijski daleko snažnija od bilo kog drugog šampionata", tajanstveno je završio Petraći.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar