Срамота: Партизан се одрекао Чика Трбе и Никице Клинчарског!

Легендарни скаут и тренер млађих категорија склоњени без објашњења!

Фудбал 25.08.2016 | 14:00
Срамота: Партизан се одрекао Чика Трбе и Никице Клинчарског!
Управа Партизана - или оно што је од ње остало - народски речено „не зна где удара“. Или, ако хоћете, још једном је сама себи пуцала у колено. Нема другог објашњења за срамотан потез руководилаца, оличен у одлуци да се одкрену две клупске легенде: Душана Трбојевића и Никице Клинчарског.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, у Хумској 1 су проценли да им шеф скаут службе омладинске школе  и дугогодишњи тренер млађих категорија нису више потребни. Њих двојица, уверавају наши добро обавештени извори, једини су људи из школе са којима руководство српског освајача купа није продужило сарадњу током летњих кадровских промена. Сви остали тренери и функционери потписали су пре две седмице нове уговоре, док је Трбојевићу и Клинчарском саопштено да нема потребе да се до даљњег појављују на послу, као и да ће њихов статус бити решен до краја лета.

У најмању руку чудна пословна политика Партизана, који је управо велике резултате на домаћој сцени правио на бази играча пониклих у „Земунелу“, обликованих, између осталог, стручном руком Трбојевића и Клинчарског. Званично, обојица су од 1. јула без посла. Притом их та одлука није пренета уживо, већ преко посредника. Њихов надређени, директор Омладинске школе Партизана Миодраг Мића Радовић, данима не одговара на телефонске позиве наше редакције, док смо овим поводом контактирали и Трбојевића и Клинчарског, међутим, обојица су рекли како сад није време да се јавно оглашавају.

Није тешко претпоставити и да је склањање Душана Трбојевића (у клубу од октобра 1966) иНикице Клинчарског (565 утакмица за црно-беле у два мандата, касније тренер млађих категорија и аситснет у стручном штабу првог тима) уско повезано са предстојећом Скупштином, на којој би 12. септембра требало да буде изабран нови председник Партизана. Обојица су јавно подржала кандидата опозиције Ненада Бјековића, због чега су многи склони закљуку да им се овим потезом актуелна управа свети.

Шта то беше интерес Партизана?

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гробари Милици

25.08.2016 14:59

Катастрофа....

ОДГОВОРИТЕ