Sramota: Partizan se odrekao Čika Trbe i Nikice Klinčarskog!

Legendarni skaut i trener mlađih kategorija sklonjeni bez objašnjenja!

Fudbal 25.08.2016 | 14:00
Sramota: Partizan se odrekao Čika Trbe i Nikice Klinčarskog!
Uprava Partizana - ili ono što je od nje ostalo - narodski rečeno „ne zna gde udara“. Ili, ako hoćete, još jednom je sama sebi pucala u koleno. Nema drugog objašnjenja za sramotan potez rukovodilaca, oličen u odluci da se odkrenu dve klupske legende: Dušana Trbojevića i Nikice Klinčarskog.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, u Humskoj 1 su procenli da im šef skaut službe omladinske škole  i dugogodišnji trener mlađih kategorija nisu više potrebni. Njih dvojica, uveravaju naši dobro obavešteni izvori, jedini su ljudi iz škole sa kojima rukovodstvo srpskog osvajača kupa nije produžilo saradnju tokom letnjih kadrovskih promena. Svi ostali treneri i funkcioneri potpisali su pre dve sedmice nove ugovore, dok je Trbojeviću i Klinčarskom saopšteno da nema potrebe da se do daljnjeg pojavljuju na poslu, kao i da će njihov status biti rešen do kraja leta.

U najmanju ruku čudna poslovna politika Partizana, koji je upravo velike rezultate na domaćoj sceni pravio na bazi igrača poniklih u „Zemunelu“, oblikovanih, između ostalog, stručnom rukom Trbojevića i Klinčarskog. Zvanično, obojica su od 1. jula bez posla. Pritom ih ta odluka nije preneta uživo, već preko posrednika. Njihov nadređeni, direktor Omladinske škole Partizana Miodrag Mića Radović, danima ne odgovara na telefonske pozive naše redakcije, dok smo ovim povodom kontaktirali i Trbojevića i Klinčarskog, međutim, obojica su rekli kako sad nije vreme da se javno oglašavaju.

Nije teško pretpostaviti i da je sklanjanje Dušana Trbojevića (u klubu od oktobra 1966) iNikice Klinčarskog (565 utakmica za crno-bele u dva mandata, kasnije trener mlađih kategorija i asitsnet u stručnom štabu prvog tima) usko povezano sa predstojećom Skupštinom, na kojoj bi 12. septembra trebalo da bude izabran novi predsednik Partizana. Obojica su javno podržala kandidata opozicije Nenada Bjekovića, zbog čega su mnogi skloni zakljuku da im se ovim potezom aktuelna uprava sveti.

Šta to beše interes Partizana?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Grobari Milici

25.08.2016 14:59

Katastrofa....

ODGOVORITE