Марсеј продат, "Лудак" се враћа!

Олимпик је добио новог газду и старог тренера.

Фудбал 23.08.2016 | 16:30
Марсеј продат, "Лудак" се враћа!
Маргарита Луи Драјфус, супруга покојног милијардера Роберта Луи Драјфуса, преузела је 2010. руковођење Олимпик Марсејом од покојног мужа и ове недеље, након шест година, дефинитивно продала клуб.

Нови власник некадашњег шампиона Европе за неколико дана постаће шпански бизнисмен Жерар Лопез, газда Лотуса, тима који се такмичи у Формули 1.

Заједно са новим газдом, актуелним директором луксембуршког клуба Фола Еш (за који је играо као тинејџер), у Марсеј ће се вратити и познати аргентински тренер Марсело Бијелса (61).

Познат и по надимку "Лудак", екцентрични стручњак тако ће још једном сести на клупу са које је устао у августу 2015. Сезону раније, водио је Олимпик до четвртог места на табели.

Француски медији ексклузивно су потврдили Бијелсин повратак, уз подсећање да је он овог лета напустио Лацио после само два дана рада у Риму. Због тог одласка, Аргентинац је и даље у судском спору са италијанским клубом.

У новој сезони, Бијелса ће имати компликован задатак да учврсти прилично промењен тим, који су овог лета напустили Миши Батшуаји (Челси) и голман Стив Манданда (Кристал Палас), а ускоро ће у Енглеску и млади крилни нападач Жорж Кевин Нкуду, који је постигао договор са Тотенхемом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар