За кога ће гласати Симпсонови?

Популарна америчка ТВ-серија која приказује друштвени живот САД-а има нову епизоду.

Забава 04.08.2016 | 08:13
За кога ће гласати Симпсонови?
Јунаци популарног цртаног филма, Марџ и Хомер Симпсон, сложили су се да ће гласати за Хилари Клинтон на америчким председничким изборима у новом видео клипу који је на Јутјубу објавио "20тх Центурy Фоx".

Хилари Клинтон и Доналд Трамп суочиће се на америчким председничким изборима који се одржавају 8. новембра. Дискусија о избору председничког кандидата у епизоди под насловом '3.00 ујутро' почела је у тренутку кад је Марџ установила да не може да води љубав док не одлучи за кога ће да гласа.

Наратор тада поставља питање: Сада је три сата после поноћи и телефон звони у Белој кући - за кога бисте желели да одговори на позив? Питање је алузија на оглас из политичке кампање Хилари Клинтон из 2008. у којем се Американцима поставља питање, ако телефон зазвони три сата после поноћи, кога би желели да чују да их води у кризним временима.

Бил Клинтон јавља се на телефон: Соба за састанке? Ево долазим! Али лице му се затим снужди и додаје слушалицу Хилари: Ох, за тебе је. На то му жена одврати: Да, од сада је увек за мене.

Трамп подиже слушалицу и каже: Не сада, на Твитеру сам! Затим позива помоћника и наређује му: Стави моје име на Линколн Мемориал, распусти НАТО ... и донеси ми кајгану на златном тањиру. Иначе, републикански кандидат у видеу се појављује с примерком књиге "Велики говори Адолфа Хитлера".

Након тога је Хомер најавио да ће можда гласати за Трампа, на шта је Марџ одговорила: "Ако ћеш тако да гласаш, питам се хоћу ли икад више моћи да будем са тобом". На то је Хомер узвратио: "Ето, тако сам постао демократа".



Блиц
фото: yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар