Силов омаж Новаку Ђоковићу на концерту!

Познати енглески певач Сил је два и по минута на свом наступу у Марбељи посветио најбољем тенисеру света, а затим и прву песму на бис, и није крио одушевљење што га има у публици!

Забава 20.07.2016 | 08:05
Силов омаж Новаку Ђоковићу на концерту!
Одмах након што се синоћ вратио на бину на бис, Сил се публици обратио следећим речима: „Знате шта сам чуо? Да је Новак Ђоковић овде вечерас! Где си, брате?“.

„Данас сам вежбао у теретани и неко ми је рекао да је Новак Ђоковић ту и тренира. Шокирао сам се. Одмах сам отишао да га видим. Ништа битно, само тенисер број један на свету. И не само да је ударао лоптицу, него је свака погађала унутар линије. Претпостављам да је то тако кад си најбољи тенисер света. Било ми је задовољство гледати те данас како играш. То је нешто што ћу испричати својој деци и част ми је што си вечерас овде на мом наступу. Много ти хвала“, рекао је одушевљени Сил.

„Вечерас си ту с породицом? Сви сте ту? Посвећујем ти следећу песму“, додао је славни Сил и запевао велики хит Кисс Фром а Росе, у једном хотелу у том шпанском монденском летовалишту.


РТС
фото: yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар