Silov omaž Novaku Đokoviću na koncertu!

Poznati engleski pevač Sil je dva i po minuta na svom nastupu u Marbelji posvetio najboljem teniseru sveta, a zatim i prvu pesmu na bis, i nije krio oduševljenje što ga ima u publici!

Zabava 20.07.2016 | 08:05
Silov omaž Novaku Đokoviću na koncertu!
Odmah nakon što se sinoć vratio na binu na bis, Sil se publici obratio sledećim rečima: „Znate šta sam čuo? Da je Novak Đoković ovde večeras! Gde si, brate?“.

„Danas sam vežbao u teretani i neko mi je rekao da je Novak Đoković tu i trenira. Šokirao sam se. Odmah sam otišao da ga vidim. Ništa bitno, samo teniser broj jedan na svetu. I ne samo da je udarao lopticu, nego je svaka pogađala unutar linije. Pretpostavljam da je to tako kad si najbolji teniser sveta. Bilo mi je zadovoljstvo gledati te danas kako igraš. To je nešto što ću ispričati svojoj deci i čast mi je što si večeras ovde na mom nastupu. Mnogo ti hvala“, rekao je oduševljeni Sil.

„Večeras si tu s porodicom? Svi ste tu? Posvećujem ti sledeću pesmu“, dodao je slavni Sil i zapevao veliki hit Kiss From a Rose, u jednom hotelu u tom španskom mondenskom letovalištu.


RTS
foto: you tube

Komentari / 0

Ostavite komentar