Потврђено: Божинов не иде у Пољску! Нема ни Балажица...

А ни Косовића, Леонарда, Голубовића...

Фудбал 19.07.2016 | 22:00
Потврђено: Божинов не иде у Пољску! Нема ни Балажица...
Предвиђања су се обистинила: Иван Томић је прецртао Валерија Божинова са списка путника за Лубин.

Шеф стручног штаба Партизана у уторак је дефинитивно преломио, одлучивши да искусног бугарског нападача, првог стрелца екипе из прошле сезоне, не поведе на реванш другог кола квалификација за Лигу Европе против Заглебја.

Томић је одлуку лично саопштио Божинову, после чега се окренуо другим опцијама у нападу. То значи да ће стартер, као и у београдском дуелу, бити Никола Ђурђић, док ће шансу са клупе чекати 16-гиодишњи Душан Влаховић, који пре пет дана није био ни у протоклу сусрета.

Иван Томић је на пут не води ни Грегора Балажица. Словеначки интернационалац је први меч са Пољацима одгледао из ложе на источној трибини стадиона у Хумској 1, а реванш ће посматрати посредством ТВ преноса (четвртак, 21.05, ТВ Аренаспорт 1). Иако је уиграван током припремног периода, Балажиц не игра на почетку сезоне, па ће партнер Седрику Гогуи на месту левог штопера поново бити млади Никола Миленковић.

Експедиција Партизана у среду јутро путује за Пољску, а на списку путника нема ниЛеонарда да Силве Созе, Марка Голубовића, Небојше Косовића, Милана Радина...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар