Potvrđeno: Božinov ne ide u Poljsku! Nema ni Balažica...

A ni Kosovića, Leonarda, Golubovića...

Fudbal 19.07.2016 | 22:00
Potvrđeno: Božinov ne ide u Poljsku! Nema ni Balažica...
Predviđanja su se obistinila: Ivan Tomić je precrtao Valerija Božinova sa spiska putnika za Lubin.

Šef stručnog štaba Partizana u utorak je definitivno prelomio, odlučivši da iskusnog bugarskog napadača, prvog strelca ekipe iz prošle sezone, ne povede na revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Zaglebja.

Tomić je odluku lično saopštio Božinovu, posle čega se okrenuo drugim opcijama u napadu. To znači da će starter, kao i u beogradskom duelu, biti Nikola Đurđić, dok će šansu sa klupe čekati 16-giodišnji Dušan Vlahović, koji pre pet dana nije bio ni u protoklu susreta.

Ivan Tomić je na put ne vodi ni Gregora Balažica. Slovenački internacionalac je prvi meč sa Poljacima odgledao iz lože na istočnoj tribini stadiona u Humskoj 1, a revanš će posmatrati posredstvom TV prenosa (četvrtak, 21.05, TV Arenasport 1). Iako je uigravan tokom pripremnog perioda, Balažic ne igra na početku sezone, pa će partner Sedriku Gogui na mestu levog štopera ponovo biti mladi Nikola Milenković.

Ekspedicija Partizana u sredu jutro putuje za Poljsku, a na spisku putnika nema niLeonarda da Silve Soze, Marka Golubovića, Nebojše Kosovića, Milana Radina...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar