Огњен Амиџић скупља новац за Маринкову кћерку

Огњен Амиџић покреће хуманитарни број преко ког ће моћи да се скину последње две песме које је Маринко отпевао. Сав новац ће ићи ћерки покојног глумца.

Забава 22.06.2016 | 07:13
Огњен Амиџић скупља новац за Маринкову кћерку
- Огњен је био јако везан за Маринка. Његову ћерку је гледао као своје дете и након што је Маџгаљ преминуо, Амиџић је себи обећао да ће се бринути о њој и потрудити се да још ништа не фали. Он зна колико је Маринко био привржен Сари и да се увек бринуо око тога да мала Сара увек све има и да се не разликује од остале деце. Управо због тога Огњен је дошао на идеју да две нове песме које ће ускоро објавити фанови плаћају по сто динара преко хуманитарног броја, а сав приход ће ићи малој Сари и Маринковој породици - открива извор близак водитељу.

Како је “Блиц” ексклузивно писао, водитељ Огњен Амиџић снимио је на Лефкади спот за песму “За све сам крив”, која је последња песма снимљена са колегом и пријатељем Маринком Маџгаљем. Он ће такође објавити и нумеру под називом “Боже”, коју је пре неколико година отпевао сам Маринко, а спот за њу такође је снимљен на неколико локација у Грчкој.

- Главне улоге сам поверио младим глумачким надама Милици Мајкић и Славену Дошло. Кроз ова два спота дочараћемо неколико прича кроз које ћемо показати разне емоције. Ово ће бити један омаж већини наших спотова и љубави као најбитнијој ствари у животу и на свету - каже Огњен Амиџић за “Блиц”.


Он открива и да ће друга песма, која носи назив “Боже”, бити најемотивнија нумера коју је група “Фламингоси” икада снимила.

- У питању је права боемска и кафанска нумера. Њу је отпевао Маринко и верујем да ће многе расплакати када је буду чули - открива водитељ за “Блиц”.


Иначе, у једном од спотова Амиџић баца у море гитару, једину ствар која му је остала од најбољег пријатеља.

Скините нове песме Фламингоса и учествујте у добротворној акцији!

Песме „Боже“ и „За све сам крив“, последње које је у групи „Фламингоси“ отпевао и снимио Маринко Маџгаљ, од јуче су доступне свима у Србији који пошаљу СМС са садржајем „м1“ за песму „Боже“ и „ф1“ за песму „За све сам крив“ на број 3336 чиме аутоматски учествују у добротворној акцији намењеној ћерки прерано преминулог глумца.

Песма „За све сам крив“ је последња песма Фламингоса. Текст песме написао је Огњен Амиџић, музику Иван Мирковић Бамби, а аранжман Марко Кон. Сви који желе да ову песму имају на својим телефонима треба да пошаљу СМС садржине ф1 на 3336.

Песма „Боже“ је веома емотивна, а уједно и права боемска, кафанска песма. Музику и текст ове нумере написао је Предраг Мизић Миза, а аранжман Марко Кон. И ову песму можете имати на свом телефону тако што ћете послати СМС садржине м1 на 3336.

Укупна цена поруке, за сваку песму појединчано, износи: у МТС и Теленор мрежи 63,60 дин, у Вип мрежи 63,48 дин. Порез је урачунат у цену.

Новац прикупљен на овај начин биће преусмерен на школовање Маринкове ћерке Саре Маџгаљ. За обе песме снимљени су и спотови који су премијерно бити приказани у емисији „Ами Г Схоw“.

Блиц
фото: yоу тубе

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

даца

22.06.2016 05:45

Свака част мајсторе!

ОДГОВОРИТЕ