Никшић: За три дана украо пет "голфова"

Малољетни Никшићанин чији су иницијали Д.Т. /17/ ухапшен је због основане сумње да је обио и украо пет аутомобила марке "голф", као и предмете нађене у тим аутомобилима и против њега је поднесена кривична пријава.

Регион 15.06.2016 | 16:00
Никшић: За три дана украо пет "голфова"
Црногорска полиција је утврдила да је у ноћи између 10. и 11. јуна провалио у ауто "голф три", власништво Мијодрага Вулетића и уз помоћ ручно прављеног кључа упалио ауто и одвезао га у непознатом правцу.

Малољетник се сумњичи да је исте вечери упао у још једно возило исте марке, власништво Милоша Џогановића и након преметачине отуђио це-де уређај марке "Пионир".

Наредне ноћи Д.Т. је по истом сценарију уз помоћ кључа у улици Вука Мићуновића са паркинга отуђио "голф три", у власништву Жељка Никчевића. Он је кључевима које је пронашао покрај мјењача упалио ауто и одвезао се у непознатом правцу.

Наредног дана у Улици Илије Миловића примијетио је откључано паркирано возило исте марке, власништво Зоре Васиљевић, унутра пронашао кључеве од возила, а потом га одвезао у непознатом правцу.

У ноћи између 12. и 13. јуна провалио је у возило "голф три", власништво Радована Сјеклоће из Никшића, а затим га упалио уз помоћ ручно прављеног кључа и одвезао га у мјесто Брезна, код породичне куће, гдје су га и пронашли припадници полиције.

"Након тога Д.Т. је приведен у службене просторије никшићке полиције. Током разговора са инспекторима малољетник је у присуству законског заступника признао извршење кривичних дјела", наводе у полицији.

Црногорска полиција је пронашла сва украдена возила и це-де плејер и вратила их власницима.

Извор: СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар