Nikšić: Za tri dana ukrao pet "golfova"

Maloljetni Nikšićanin čiji su inicijali D.T. /17/ uhapšen je zbog osnovane sumnje da je obio i ukrao pet automobila marke "golf", kao i predmete nađene u tim automobilima i protiv njega je podnesena krivična prijava.

Region 15.06.2016 | 16:00
Nikšić: Za tri dana ukrao pet "golfova"
Crnogorska policija je utvrdila da je u noći između 10. i 11. juna provalio u auto "golf tri", vlasništvo Mijodraga Vuletića i uz pomoć ručno pravljenog ključa upalio auto i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Maloljetnik se sumnjiči da je iste večeri upao u još jedno vozilo iste marke, vlasništvo Miloša Džoganovića i nakon premetačine otuđio ce-de uređaj marke "Pionir".

Naredne noći D.T. je po istom scenariju uz pomoć ključa u ulici Vuka Mićunovića sa parkinga otuđio "golf tri", u vlasništvu Željka Nikčevića. On je ključevima koje je pronašao pokraj mjenjača upalio auto i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Narednog dana u Ulici Ilije Milovića primijetio je otključano parkirano vozilo iste marke, vlasništvo Zore Vasiljević, unutra pronašao ključeve od vozila, a potom ga odvezao u nepoznatom pravcu.

U noći između 12. i 13. juna provalio je u vozilo "golf tri", vlasništvo Radovana Sjekloće iz Nikšića, a zatim ga upalio uz pomoć ručno pravljenog ključa i odvezao ga u mjesto Brezna, kod porodične kuće, gdje su ga i pronašli pripadnici policije.

"Nakon toga D.T. je priveden u službene prostorije nikšićke policije. Tokom razgovora sa inspektorima maloljetnik je u prisustvu zakonskog zastupnika priznao izvršenje krivičnih djela", navode u policiji.

Crnogorska policija je pronašla sva ukradena vozila i ce-de plejer i vratila ih vlasnicima.

Izvor: SRNA

Komentari / 0

Ostavite komentar