Путин се ипак неће састати са Елтоном Џоном

Руски председник Владимир Путин неће моћи да се састане с музичарем Елтоном Џоном када буде имао концерт у Москви 30. маја, изјавио је данас портпарол председника Дмитриј Песков.

Забава 26.05.2016 | 13:50
Путин се ипак неће састати са Елтоном Џоном

Песков је рекао да Путин спреман да се састане с Елтоном Џоном који се залаже за већа права ЛБГТ популације, пренео је Тасс.

"Разменили смо поруке с њим пре пар недеља. Истина је да је постојао договор о састанку, ако распореди дозволе. Путин је рекао да је спреман за то. Нажалост, овог пута неће успети. Распореди се не подударају, али то не значи да неће бити састанка следећи пут", рекао је Песков.

Елтон Џон прошле је године у интервјуу за ББЦ рекао да би волео да се састане с Путином и разговора о положају сексуалних мањина у Русији.

Убрзо после тога је на Инстаграму навео да је разговарао телефоном с Путином, али се испоставило да је био жртва неслане шале двојице Руса.

Ипак, после тога Путин је заиста позвао Елтона Џона и тада су се договорили да се састану. Песков је рекао да је било потребно доста времена да руска страна убеди познатог музичара да Путин жели да разговара с њим.

Б 92

фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар