Двоструки убица убијен у окршају са полицијом!

Пљевљак Горан Драгићевић, осумњичен да је прексиноћ у том граду убио бившу супругу Слободанку (39) и њеног мужа Радоша Терзића (56), убијен је у полицијској акцији у насељу Гуке

Регион 21.04.2016 | 21:30
 Двоструки убица убијен у окршају са полицијом!

Драгићевић се раније данас затворио у кућу у пљеваљском насељу Гуке. Припадници полиције су покушавали да преговарају са осумњиченим и убеде га да се преда, али безуспешно.

После 19 сати, специјалци су ставили гас маске, кренули ка кући, након чега је дошло до ватреног обрачуна у коме је, незванично, Драгићевић убијен. припадници САЈ-а расчистили су шири простор око куће у којој се налази Драгићевић и са гас маскама јој пришли.

Тада је дошло до размјене ватре између осумњиченог и специјалаца. Чули су се пуцњи, бомбе и полицијске пиштаљке, бачен је и сузавац, а паљба је убрзо утихнула.

Драгићевић је током дана мијењао одлуку о предавању, уз наводе да се плаши за свој живот. Он је од полиције тражио да му донесу воду, а до куће у насељу Гуке долазио је и његов кум како би га убиједио да се преда.

Драгићевић је казао полицији да је на вратима куће у којој се налази поставио експлозивне направе. У акцији је учествовало око 20 припадника САЈ-а. Драгићевић је синоћ неколико минута након поноћи размијенио ватру с полицијом у пљеваљском насељу Гуке.

Извор: Курир/ТВ Пљевља

Коментари / 0

Оставите коментар