Dvostruki ubica ubijen u okršaju sa policijom!

Pljevljak Goran Dragićević, osumnjičen da je preksinoć u tom gradu ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), ubijen je u policijskoj akciji u naselju Guke

Region 21.04.2016 | 21:30
 Dvostruki ubica ubijen u okršaju sa policijom!

Dragićević se ranije danas zatvorio u kuću u pljevaljskom naselju Guke. Pripadnici policije su pokušavali da pregovaraju sa osumnjičenim i ubede ga da se preda, ali bezuspešno.

Posle 19 sati, specijalci su stavili gas maske, krenuli ka kući, nakon čega je došlo do vatrenog obračuna u kome je, nezvanično, Dragićević ubijen. pripadnici SAJ-a rasčistili su širi prostor oko kuće u kojoj se nalazi Dragićević i sa gas maskama joj prišli.

Tada je došlo do razmjene vatre između osumnjičenog i specijalaca. Čuli su se pucnji, bombe i policijske pištaljke, bačen je i suzavac, a paljba je ubrzo utihnula.

Dragićević je tokom dana mijenjao odluku o predavanju, uz navode da se plaši za svoj život. On je od policije tražio da mu donesu vodu, a do kuće u naselju Guke dolazio je i njegov kum kako bi ga ubijedio da se preda.

Dragićević je kazao policiji da je na vratima kuće u kojoj se nalazi postavio eksplozivne naprave. U akciji je učestvovalo oko 20 pripadnika SAJ-a. Dragićević je sinoć nekoliko minuta nakon ponoći razmijenio vatru s policijom u pljevaljskom naselju Guke.

Izvor: Kurir/TV Pljevlja

Komentari / 0

Ostavite komentar