Михајловић: Нећу поднети оставку, могу само...!

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да неће поднети оставку, већ да је на клубу да одлучи да ли ће остати.

Фудбал 10.04.2016 | 19:20
Михајловић: Нећу поднети оставку, могу само...!

Михајловић је ове сезоне често био на удару критика после промењивих резултата, а последњих дана италијански медији преносе да ће највероватније добити отказ, можда чак и пре краја шампионата.

"Не знам да ли остајем, али сигурно је да нећу поднети оставку, никада то нисам радио, нити ћу. Такве ствари не зависе од мене, не могу да потврдим или сменим сам себе. Резултати суде сваком тренеру, уколико будемо лоши у наредних неколико утакмица постоји шанса да будем отпуштен", рекао је Михајловић на конференцији за медије, уочи дербија са Јувентусом.

Он је додао да докле год је на клупи даваће све од себе како би бележили успехе.

"Савест ми је чиста и трудим се да радим најбоље што знам. Ако ствари не иду добро, нормално је да се прича о смени тренера. У случају да не постоји тимски дух кривац сам ја", навео је бивши селектор Србије.

Као највећи кандидати да наследе Михајловића спомињу се Еузебио Ди Франческо из Сасуола и тренер младог тима Милана Кристијан Броки.

'Росонери' се налазе на шестом месту на табели првенства Италије, а очекује их и финале националног купа против Јувентуса.

Коментари / 0

Оставите коментар