Галата и још седам клубова хоће Катаија!

Ишло се до 2.500.000 евра, чекају се квалификације! Звездина десетка ће највероватније бити следећи велики одлазни трансфер с Маракане!

Фудбал 09.04.2016 | 17:20
Галата и још седам клубова хоће Катаија!

Зимус је Црвена звезда продајом Марка Грујића обезбедила новац захваљујући којем је могла да настави живот са носем изнад воде. Али није далеко дан када ће новац од продаје Грујића бити потрошен и када ће криза опет закуцати на врата Маракане. Звездина неминовност је продаја најбољих играча, а следећа велика продаја би требало да буде Александар Катаи.

Звездина “десетка” је на мети многих клубова и готово је извесно да ће наредног лета завршити епизоду на стадиону Рајко Митић. Иако у пролећном делу сезоне не пружа партије на нивоу из првог дела, Катаи и даље држи цену на фудбалској пијаци.

Зимус су за њега стигле две понуде вредне по 2.500.000 евра али је Звезда одбила јер је план био да га задржи до квалификација за Лигу шампиона. У завиности од тога шта Звезда уради у Европи, зависиће и Катаијева судбина. Тренутно се за момка из Србобрана интересује осам клубова.

Најновији и најатрактивнији кандидат који је загризао за “десетку” црвено-белих је Галатасарај. Поред турског великана, Катаија желе и на западу Европе где су интерес показали Удинезе, Аталанта, Фајенорд и Штутгарт у којем би Звездин офанзивац могао да замени Филипа Костића. Интеерсовање за Катаија долази и са истока јер се његово име налази у на листи жеља једног руског и два кинеска клуба.

Актуелни план је да бивши фудбалер Олимпијакоса остане до квалификација за Лигу шампиона и да се потом прихвати најбоља понуда која ће бити у интересу обе стране.

Коментари / 0

Оставите коментар