Galata i još sedam klubova hoće Kataija!

Išlo se do 2.500.000 evra, čekaju se kvalifikacije! Zvezdina desetka će najverovatnije biti sledeći veliki odlazni transfer s Marakane!

Fudbal 09.04.2016 | 17:20
Galata i još sedam klubova hoće Kataija!

Zimus je Crvena zvezda prodajom Marka Grujića obezbedila novac zahvaljujući kojem je mogla da nastavi život sa nosem iznad vode. Ali nije daleko dan kada će novac od prodaje Grujića biti potrošen i kada će kriza opet zakucati na vrata Marakane. Zvezdina neminovnost je prodaja najboljih igrača, a sledeća velika prodaja bi trebalo da bude Aleksandar Katai.

Zvezdina “desetka” je na meti mnogih klubova i gotovo je izvesno da će narednog leta završiti epizodu na stadionu Rajko Mitić. Iako u prolećnom delu sezone ne pruža partije na nivou iz prvog dela, Katai i dalje drži cenu na fudbalskoj pijaci.

Zimus su za njega stigle dve ponude vredne po 2.500.000 evra ali je Zvezda odbila jer je plan bio da ga zadrži do kvalifikacija za Ligu šampiona. U zavinosti od toga šta Zvezda uradi u Evropi, zavisiće i Kataijeva sudbina. Trenutno se za momka iz Srbobrana interesuje osam klubova.

Najnoviji i najatraktivniji kandidat koji je zagrizao za “desetku” crveno-belih je Galatasaraj. Pored turskog velikana, Kataija žele i na zapadu Evrope gde su interes pokazali Udineze, Atalanta, Fajenord i Štutgart u kojem bi Zvezdin ofanzivac mogao da zameni Filipa Kostića. Inteersovanje za Kataija dolazi i sa istoka jer se njegovo ime nalazi u na listi želja jednog ruskog i dva kineska kluba.

Aktuelni plan je da bivši fudbaler Olimpijakosa ostane do kvalifikacija za Ligu šampiona i da se potom prihvati najbolja ponuda koja će biti u interesu obe strane.

Komentari / 0

Ostavite komentar