Бане Ивановић прескаче Пиксија и стиже Џајића!

Капитен фудбалера Србије Бранислав Ивановић одиграће у уторак на гостовању Естонији у пријатељском сусрету 85. утакмицу у дресу националног тима.

Фудбал 29.03.2016 | 16:00
Бане Ивановић прескаче Пиксија и стиже Џајића!

Тако ће искусни дефанзивац прескочити Драгана Стојковића по броју наступа и доћи до броја са којим се опростио Драган Џајић.

- Не гледам много статистику, али знам да је велики број у питању. Знам, такође, која су два играча (Дејан Станковић и Саво Милошевић) испред мене и част ми је бити међу великанима, али са таквим величинама не бих да се поредим - рекао је Ивановић за сајт ФСС.

Капитен Србије један је од тројице репрезентативаца (Коларов и Љајић) који су били актери и последњег меча у Талину.

- Сећам се, наравно, свега, остао је горак укус, поништен гол у 90. минуту. Судија је већ признао гол а онда, можда и први пут у историји фудбала, да неко после пет минута, промени одлуку. Просто невероватно, јер са том победом све би се другачије одвијало у тим квалификацијама. Када бисмо размишљали о наплати дугова, имали бисмо много да их наплатимо

Естонци су током овог циклуса пријатељских утакмица одиграли нерешено са Норвешком.

- Упознали смо се, погледали снимак, тимски веома добро делују. Имају и сада у постави неколико играча из тог периода. Немају индивидуално велики квалитет, али су тимски јаки, многе репрезентације су имале проблема на овом терену у Талину. Очекује нас велика борба.

Ивановић истиче да су претходних дана добро радили и да после меча са Пољском имају веће самопоуздање.

- У ситуацијама пред голом Пољске сам могао и морао боље да реагујем. Искрено, не студирам лично своју игру, мени је важно да смо као тим дефанзивно стајали јако добро. Прву шансу сам морао да искористим и постигнем гол, друга је била одбитак, могао сам боље да реагујем, али поновићу опет, као тим показали смо напредак. Изгубили смо утакмицу, али после свега што смо приказали, изашли смо позитивни из меча и свако ко је добронамеран, мислим да ће бити реалан и рећи да смо одиграли добру утакмицу у Познању. Уколико поновимо то издање у Талину, надам се и добром резултату - завршио је Ивановић причу за сајт ФСС.

Коментари / 0

Оставите коментар