Видео: Е, ово се зове љубав према клубу!

Агуеро и Милито поклонили Индепендијентеу модерни тренинг центар! Прва љубав заборава нема...

Фудбал 04.04.2016 | 10:40
Видео: Е, ово се зове љубав према клубу!

Не тако давно Серхио Агуеро изазвао је праву ерупцију одушевљења када је изјавио да ће се по истеку уговора са Манчестер Ситијем, тачније лета 2019. године, вратити у своју родну Аргентину како би поново обукао дрес прве љубави - Индепендијентеа.

Иако играчу какав је Агуеро дефинитивно није потребно да доказује бескрајну љубав коју осећа према Индепендијентеу, питамо се шта ли ће онда људи у једном од највећих аргентинских клубова рећи на ово - Кун Агуеро је испунио своје обећање и матичном тиму поклонио комплетан, модерни тренинг центар! Додуше, учинио је то заједно са некадашњим штопером Барселоне Габријелом Милитом, такође дететом Индепендијтеа, који је чак каријеру завршио и тренерску каријеру започео управо у Црвеном клубу. Тачније, већ је прошао пут којим Агуеро планира да крене кроз коју годину, због чега у Манчестер Ситију нису баш најсрећнији.

Иако није откривена сума, медији у Аргентини спекулишу да су центарфор Манчестер Ситија и садашњи стратег Естудијантеса уложили велики новац у овај пројекат, а да су исти покренули из чисте љубави према клубу, ни због чега друго.

Вероватно не постоји бољи и лепши начин да у свом клубу изградиш култни статус. А Агуеро и Милито су у два потеза добили и божански статус међу страственим навијачима.

Коментари / 0

Оставите коментар