Video: E, ovo se zove ljubav prema klubu!

Aguero i Milito poklonili Independijenteu moderni trening centar! Prva ljubav zaborava nema...

Fudbal 04.04.2016 | 10:40
Video: E, ovo se zove ljubav prema klubu!

Ne tako davno Serhio Aguero izazvao je pravu erupciju oduševljenja kada je izjavio da će se po isteku ugovora sa Mančester Sitijem, tačnije leta 2019. godine, vratiti u svoju rodnu Argentinu kako bi ponovo obukao dres prve ljubavi - Independijentea.

Iako igraču kakav je Aguero definitivno nije potrebno da dokazuje beskrajnu ljubav koju oseća prema Independijenteu, pitamo se šta li će onda ljudi u jednom od najvećih argentinskih klubova reći na ovo - Kun Aguero je ispunio svoje obećanje i matičnom timu poklonio kompletan, moderni trening centar! Doduše, učinio je to zajedno sa nekadašnjim štoperom Barselone Gabrijelom Militom, takođe detetom Independijtea, koji je čak karijeru završio i trenersku karijeru započeo upravo u Crvenom klubu. Tačnije, već je prošao put kojim Aguero planira da krene kroz koju godinu, zbog čega u Mančester Sitiju nisu baš najsrećniji.

Iako nije otkrivena suma, mediji u Argentini spekulišu da su centarfor Mančester Sitija i sadašnji strateg Estudijantesa uložili veliki novac u ovaj projekat, a da su isti pokrenuli iz čiste ljubavi prema klubu, ni zbog čega drugo.

Verovatno ne postoji bolji i lepši način da u svom klubu izgradiš kultni status. A Aguero i Milito su u dva poteza dobili i božanski status među strastvenim navijačima.

Komentari / 0

Ostavite komentar