Надал: Ово је посљедњи пут, тужићу све!

Рафаел Надал уморио се од јавних оптужби да се допингује, истакавши да ће тужити свакога ко опет буде тврдио нешто слично.

Тенис 15.03.2016 | 09:00
Надал: Ово је посљедњи пут, тужићу све!

Бивша министарка спорта у влади Француске Роселин Башело недавно је изјавила да је Надал паузирао седам месеци 2012. јер је пао на допинг тесту, али да је то прикривено.

"Француски министар би требало да буде озбиљан. Уморан сам од тих ствари, у прошлости сам неколико пута пуштао да то прође, а више нећу. Ово ће бити последњи пут да неко то изјави, јер ћу је тужити", рекао је Надал.

Бивши тенисер Француз Јаник Ноа је 2011. рекао да је за успех шпанског тенисера заслужан допинг, а две године касније Белгијанац Кристоф Рохус питао је како је могуће да је Надал био толико доминантан на Ролан Гаросу 2012. године, а да је само две недеље касније био повређен на Вимблдону.

Надал је 14 пута освајао Грен слем турнире, један је од најбољих тенисера свих времена, али је Шпанац често актер спекулација о допингу у тенису, а та прича је опет постала актуелна прошле недеље након што је Марија Шарапова признала да је била позитивна на допинг на Аустралијен опену,

"Ја сам потпуно чист. Никада нисам дошао у искушење да урадим нешто погрешно", рекао је Надал.

Коментари / 0

Оставите коментар