Српска Ејми Вајнхаус

Родитељи лепе Крушевљанке која ће представљати Србију на Евросонгу изводе народну музику. Она је дете из народа, а љубав према музици усмерила је у потпуно другом правцу.

Забава 14.03.2016 | 09:32
Српска Ејми Вајнхаус

Сања Вучић (22), представница Србије на Евровизији, побрала је симпатије публике непосредношћу и гласом. Пева фадо, шансоне, севдалнике, рок, пева на арпаском, италијанском, португалском, француском, енглеском... Поред феноменалног гласа и лепоте, скренула је пажњу и животном причом.

- Моји родитељи се баве народном музиком. Свакако да сам таленат наследила од њих, али ме никада нису ограничавали нити су желели да ми намећу којом музиком би требало да се бавим. Чак су и они стари рокери у души. Када сам била клинка, сама сам градила свој укус и радила оно што се мени допада. Моји родитељи наступају у ресторанима и кафанама - открива за „Блиц” Сања, и признаје да је музика одувек била њена највећа љубав.

- Бавим се музиком од кад знам за себе. Наступе имам од четрнаесте године. Трему сам давно превазишла! Тако да када будем представљала Србију на Евровизији, треме неће бити - каже са осмехом млада звезда и додаје:

- Ружно је говорити о себи у супрелативу, али признаћу вам да сам јако скромна и да показујем онолико колико вредим. Одлазак на Евровизију ме неће променити, сигурна сам да се никада нећу уобразити - каже Сања за „Блиц”. А упркос лепоти и шарму, тренутно није заљубљена. На опаску да ће након Евровизије интересовање за њу да расте, она каже:

- Немам дечка. С момцима углавном остварујем другарски однос. Али ето, ако будем наишла на оног правог, нећу побећи.

Ејми из Крушевца

- Највећи компимент је то што кажу да личим на Ејми Вајнхаус. Она је била и остала моја вечита инспирација. Неки су рекли да сам мешавина ње и Адел. Када би се оне спојиле у мени, био би то најбољи могући глас, а овако ми остаје да се трудим да буде приближно - каже Сања, која у Шведску путује са песмом „Гоодбyе” (Схелтер) Иване Петерс.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блбл

14.03.2016 08:36

А на којим је дрогама?

ОДГОВОРИТЕ