Софија Вергара у хаљини Мелине Џиновић

Дизајнерка Мелина Џонић је на своју листу клијената, поред звезда као што су Шерон Стоун, Џенифер Лопез и Кејт Бекинсејл, уписала и једну од најлепших жена на свету.

Мода и љепота 03.03.2016 | 08:46
Софија Вергара у хаљини Мелине Џиновић

Мелина Џиновић је кратко време на дизајнерском небу, а већ је обукла неке од најлепших жена на свету. Шерон Стоун, Џенифер Лопез, а сада и прелепу Софију Вергару. Вергара, једна од најсексепилнијих глумица, понела је црну, елегантну Мелинину хаљину за потребе едиторијала за арапско издање „Харперс Базара“. Занимљиво је да је исту хаљину прво носила глумица Кејт Бекинсејл на једном догађају у Лос Анђелесу.

- Хаљина је из прошле колекције. Прво ју је носила Кејт, а сад и Софија, која је тип жене какву ми волимо, жене правих облина, а познато је да не волим мршавице. Као и Џенифер Лопез. То су савршене жене - рекла нам је Мелина, која је тренутно у Мајамију, где спрема нове пословне планове. Снимање са Софијом у главној улози и у њеној хаљини обављено је у Лос Анђелесу. Глумичин стилиста је за ту прилику желео баш Мелинин модел.

- Овај успех је диван, посебно за неког ко то није ни планирао. Да ли сам се већ навикла на то да светске звезде носе моје хаљине? На то не можете да се навикнете. Усхићење је огромно сваки пут - истакла је Мелина, која је током једног разговора за „Блиц“ открила да јој је жеља да обуче још само Синди Крафорд, јер је она баш по укусу њеног мужа.

- Харис је тај који вуче потезе из сенке. Обукла сам две од три жене које су, према Харију, најлепше на свету. Шерон Стоун, Џенифер Лопез и Синди Крафорд су му омиљене жене.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар