Покетино: Ма каква титула, Лестер је фаворит!

Аргентински стручњак готово па забранио да се на Вајт Харт Лејну прича о шансама за освајање прве титуле шампиона од 1961. године!

Фудбал 02.03.2016 | 13:20
Покетино: Ма каква титула, Лестер је фаворит!

Фудбалери Тотенхема озбиљни су, као никада до сада у Премијер лиги, кандидати за титулу првака у Премијер лиги, а главни ривал биће им Лестер Сити. Тренер лондонских Певаца Маурисио Покетино очигледно жели да смањи притисак на своје играче, па је малтене забранио помињање речи титула на Вајт Харт Лејну.

Са друге стране, тренер Лестера Клаудио Ранијери раније данас почео је неку врсту психолошког рата назвавши Тотенхем фаворитом у трци за титулу.

“Знате да је наш циљ од прошле сезоне био да смањимо разлику у односу на шампиона. Много смо научили и напредовали од тада. У сваком мечу морамо да се боримо и да имамо победнички менталитет. Сада смо у веома доброј ситуацији, али до краја је остало још 11 кола“, рекао је

Тотенхем ће покушати у среду да оствари седму узастопну победу у Премијер лиги, а ривал ће бити један од градских ривала, Вест Хем.

Такође, Покетинову екипу следеће суботе очекује највећи лондонски дерби, против Арсенала.

“Наравно да то није меч у којем су улог само три бода. Много је више од тога. Знамо колико нашим навијачима значе утакмице против тимова као што су Арсенал или Вест Хем. Није, додуше, ово одлучујућа недеља за нас, али циљ нам је да освојимо свих шест бодова“, казао је Аргентинац на клупи Певаца.

Покетино је вешто ретернирао Ранијерију и пребацио лопту у двориште Лестер Ситија.

“Они су лидери на табели и то носи одређени притисак. Ми смо испод њих у овом тренутку, тако да нам је нешто лакше. Рано је да сада причамо о ономе што ће бити на крају сезоне“, закључио је Покетино.

Коментари / 0

Оставите коментар