Poketino: Ma kakva titula, Lester je favorit!

Argentinski stručnjak gotovo pa zabranio da se na Vajt Hart Lejnu priča o šansama za osvajanje prve titule šampiona od 1961. godine!

Fudbal 02.03.2016 | 13:20
Poketino: Ma kakva titula, Lester je favorit!

Fudbaleri Totenhema ozbiljni su, kao nikada do sada u Premijer ligi, kandidati za titulu prvaka u Premijer ligi, a glavni rival biće im Lester Siti. Trener londonskih Pevaca Maurisio Poketino očigledno želi da smanji pritisak na svoje igrače, pa je maltene zabranio pominjanje reči titula na Vajt Hart Lejnu.

Sa druge strane, trener Lestera Klaudio Ranijeri ranije danas počeo je neku vrstu psihološkog rata nazvavši Totenhem favoritom u trci za titulu.

“Znate da je naš cilj od prošle sezone bio da smanjimo razliku u odnosu na šampiona. Mnogo smo naučili i napredovali od tada. U svakom meču moramo da se borimo i da imamo pobednički mentalitet. Sada smo u veoma dobroj situaciji, ali do kraja je ostalo još 11 kola“, rekao je

Totenhem će pokušati u sredu da ostvari sedmu uzastopnu pobedu u Premijer ligi, a rival će biti jedan od gradskih rivala, Vest Hem.

Takođe, Poketinovu ekipu sledeće subote očekuje najveći londonski derbi, protiv Arsenala.

“Naravno da to nije meč u kojem su ulog samo tri boda. Mnogo je više od toga. Znamo koliko našim navijačima znače utakmice protiv timova kao što su Arsenal ili Vest Hem. Nije, doduše, ovo odlučujuća nedelja za nas, ali cilj nam je da osvojimo svih šest bodova“, kazao je Argentinac na klupi Pevaca.

Poketino je vešto reternirao Ranijeriju i prebacio loptu u dvorište Lester Sitija.

“Oni su lideri na tabeli i to nosi određeni pritisak. Mi smo ispod njih u ovom trenutku, tako da nam je nešto lakše. Rano je da sada pričamo o onome što će biti na kraju sezone“, zaključio je Poketino.

Komentari / 0

Ostavite komentar