Важније су титуле него рекорди!

Меси је као Господин Фудбал доспео на насловницу познатог аргентинског месечника Ел Графико. "Са Кристијаном постоји само узајамни респект и ништа више"!

Фудбал 03.03.2016 | 09:20
Важније су титуле него рекорди!

Нападач Барселоне Лео Меси појавио се на мартовској насловној страни месечног аргентинског магазина Ел Графико.

Овај лист за Месија тврди да је Господин Фудбал, а у великом интервјуу најбољи играч света причао је о својим плановима за будућност, односу са Кристијаном Роналдом, и свему што је проживео током десетогодишње каријере. Иако је близу да обори рекорд Габријела Батистуте у репрезентацији Аргентине, Меси поносно истиче да су му “титуле важније од рекорда”.

Хвали срадњу са Нејмаром и Суарезом.
“Однос је врло добар како на самом терену, тако и ван њега. Врло добро се слажемо. Покушавамо да радимо за тим, и осећамо се његовим значајним делом. Можда нам доста помаже што смо сва тројица Латиноамериканци, али смо професионалци, ускачемо један за другог и нема ривалства нити сукоба.”

О односу са Кристијаном Роналдом.
“Нас двојица смо професионалци који играју за своје тимове. Велики смо ривали, али ништа више од тога. Ништа више никада није постојало између нас двојице осим респекта.”

Повратак у Аргентину.
“То је нешто што тек следи и што бих волео да се деси. Не знам када, али постоји могућност.“

Крај каријере.
“Нисам то још планирао. Још желим да целог себе посветим овом тиму. Када будем знао да је време за крај каријере, донећу такву одлуку.”

Неуспеси са репрезентацијом.
“Сваки неуспех са селекцијом ме погађа, јер сма знам да је требало да освојимо неки од трофеја. Пропустили смо и Светско првенство и Копа Америка.”

Критике у домовини.
“Не занима ме, не дотиче ме. Баш ме брига шта пишу поједини медији. Знам да ниједан мој меч није објективно анализиран већ да сам унапред осуђен и разапет у штампи. Медији сами формирају мишљење, а код неких новинара фанатизам је прешао границе.”

Коментари / 0

Оставите коментар