Звезда у Етно-селу ''Станишићи'' за вријеме репрезентативне паузе!

Фудбалери Црвене звезде одрадиће мини припреме у Етно-селу Станишићи за време репрезентативне паузе, од 24. до 30. марта.

Фудбал 02.03.2016 | 15:20
Звезда у Етно-селу ''Станишићи'' за вријеме репрезентативне паузе!

Тренер црвено-белих Миодраг Божовић повешће све играче који у том периоду немају репрезентативне обавезе, а планирано је да Звезда 26. марта одигра пријатељску утакмицу против Звијезде 09.

Фудбалери лидера Суперлиге ће тако брусити форму за наставак првенства у ком су тренутно убедљиви лидери.

Првотимци Црвене звезде од среде ће поново на терен. Репрезентативна пауза опет ће бити искоришћена за мини-припреме.

За победу у 150. "вечитом дербију" (2:1), фудбалери Црвене звезде од тренера Миодрага Божовића награђени су додатним слободним данима.

Утакмица на стадиону Партизана играна је у суботу, а првотимци црвено-белих на тренинг ће поново тек у среду. Додуше, и у преподневном и у поподневном термину.

Наредну препреку на путу ка рекордном низу у броју узастопних победа (29, Бенфика), Звездини фудбалери имаће против Јагодине на свом стадиону. Оно што може да радује Божовића је да су сви играчи здрави и у конкуренцији за тај дуел.

Биће занимљиво видети који тим ће тренер црвено-белих извести на терен у суботу у 18 часова, пошто му одгромна бодовна предност у односу на ривале (27 бодова више од другопласираног Борца из Чачка) даје могућност да практично до краја сезоне комбинује тим и проверава младе играче, али и стандардне првотимце у различитим улогама. Као што је Ле Талек у дербију прешао са задњег везног на штопера или Срнић са левог крила на десно, а Катаи са Десног на лево...

Прилику за уигравање, Звездин тим имаће и током мартовске паузе због термина за репрезентације. Тај период црвено-бели ће искористити да поново оду на мини-припреме, као што су учинили јесенас уочи 149. "вечитог дербија". Овај пут уместо Терми Чатеж, база ће бити Етно село Станишићи, код Бијељине.

Екипа ће тамо боравити од 24. до 30. марта, а у суботу 26. марта одиграће пријатељски меч са локалном Звијездом 09.

Коментари / 0

Оставите коментар