Zvezda u Etno-selu ''Stanišići'' za vrijeme reprezentativne pauze!

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće mini pripreme u Etno-selu Stanišići za vreme reprezentativne pauze, od 24. do 30. marta.

Fudbal 02.03.2016 | 15:20
Zvezda u Etno-selu ''Stanišići'' za vrijeme reprezentativne pauze!

Trener crveno-belih Miodrag Božović povešće sve igrače koji u tom periodu nemaju reprezentativne obaveze, a planirano je da Zvezda 26. marta odigra prijateljsku utakmicu protiv Zvijezde 09.

Fudbaleri lidera Superlige će tako brusiti formu za nastavak prvenstva u kom su trenutno ubedljivi lideri.

Prvotimci Crvene zvezde od srede će ponovo na teren. Reprezentativna pauza opet će biti iskorišćena za mini-pripreme.

Za pobedu u 150. "večitom derbiju" (2:1), fudbaleri Crvene zvezde od trenera Miodraga Božovića nagrađeni su dodatnim slobodnim danima.

Utakmica na stadionu Partizana igrana je u subotu, a prvotimci crveno-belih na trening će ponovo tek u sredu. Doduše, i u prepodnevnom i u popodnevnom terminu.

Narednu prepreku na putu ka rekordnom nizu u broju uzastopnih pobeda (29, Benfika), Zvezdini fudbaleri imaće protiv Jagodine na svom stadionu. Ono što može da raduje Božovića je da su svi igrači zdravi i u konkurenciji za taj duel.

Biće zanimljivo videti koji tim će trener crveno-belih izvesti na teren u subotu u 18 časova, pošto mu odgromna bodovna prednost u odnosu na rivale (27 bodova više od drugoplasiranog Borca iz Čačka) daje mogućnost da praktično do kraja sezone kombinuje tim i proverava mlade igrače, ali i standardne prvotimce u različitim ulogama. Kao što je Le Talek u derbiju prešao sa zadnjeg veznog na štopera ili Srnić sa levog krila na desno, a Katai sa Desnog na levo...

Priliku za uigravanje, Zvezdin tim imaće i tokom martovske pauze zbog termina za reprezentacije. Taj period crveno-beli će iskoristiti da ponovo odu na mini-pripreme, kao što su učinili jesenas uoči 149. "večitog derbija". Ovaj put umesto Termi Čatež, baza će biti Etno selo Stanišići, kod Bijeljine.

Ekipa će tamo boraviti od 24. do 30. marta, a u subotu 26. marta odigraće prijateljski meč sa lokalnom Zvijezdom 09.

Komentari / 0

Ostavite komentar