Кормак посјетила Глас и Независне новине

БиХ треба да се посвети реформама које је воде у ЕУ јер би алтернатива томе било враћање у прошлост, поручила је Морин Кормак, америчка амбасадорка у БиХ, током посјете Бањалуци.

Република Српска 11.02.2016 | 22:57
Кормак посјетила Глас и Независне новине

Америчка амбасадорка је посјетила и редакције "Независних новина" и "Гласа Српске" и разговарала са Жељком Копањом, директором "Независних". Кормакову су дочекали Сандра Гојковић-Арбутина, главна и одговорна уредница "Независних", и Борјана Радмановић-Петровић, главна и одговорна уредница "Гласа", као и новинари и уредници обје редакције.

Кормакова се интересовала за процес рада у новинама, а посјетила је и Нес и Цастра радио, као и редакције портала "Независних" и "Гласа Српске".

У разговору с Копањом размијењена су мишљења о актуелној ситуацији у БиХ, као и потреби да се земља окрене реформама које воде бољем економском и политичком амбијенту.

НН

 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Независне?

11.02.2016 18:17

Посјетила је чини ми се Зависне новине... Или новине које су уз РТРС Бајини билтени...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

11.02.2016 18:25

Види,види...амбасадорка код Копање,Зељке,Павица,Дјокица а када додје у БН и Бијељину онда је издаја!? Манипулатори српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

11.02.2016 18:51

Није за СРБе висестранацки СИСТЕМ. То је највеца издаја СРБског Народа и ЊЕГОВИ непролазни бозански вредности и људски драгоцености!

Name

анти-босњак

11.02.2016 18:49

МОРИН КРМАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

хе хе ха ха прпа црвени

11.02.2016 19:23

Крмак си ти и онај сто га није посјетила, а сад посјецује његове подгузне муве и перјанице и објасњава има неке ствари, нпр. како није паметно бити у аутобусу који вози пијани и расијани возац коме су све ладје потонуле и који би лако могао да се сурва у провалију, па цисто да им казе да им је боље да напустају аутобус док нису стигли на ивицу провалије јер постоје неки људи који би им у том тренутку могли помоци и реци е зато сто сте на вријеме напустили имацете неке олаксице, у противном кад додјете на ивицу провалије не зовите и не тразите милости, јер је тада бити неце. То сви који имају ИQ веци од броја ципела виде и знају, само такви тврдокорни увлакаци попут тебе не, бено бенава окреци и ти цурак док ти је вријеме јер цес у противном гулити клот пасуљ од оног тренутка кад софер дотера до ивице провалије!

Name

Давид

11.02.2016 20:35

Како је могуће да сваки амерички амбасадор, сваки високи представник мало-мало па овом медијском тајкуну додју на ноге? Какву памет код њега могу покупити. Издаје новине малог тиража и никаквог утицаја. Он је овдашње блиједо издање Радончића и под хитно га треба у апсану. Тражи сажаљење и представља се ксо слободни новинар - жртва неког старог режима. Ко се још обогатио пишући новине осим њега и Радончића. Питајте његове новинаре колика им је плата? Да ли це то реци гдји Кормак. Рекетирање му је јача страна а своје људе је угурао и увдржавне институције. Чак је и Чубриловића уцијенио због неких старих гријеха на релацији Чубриловић-Дјоко Давидовић... чибцова жена ће им се најпре попети на кичму а онда и на главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2016 21:05

Па логично. Човјек је њихов радник. Дугогодишњи.

Name

реДавид

11.02.2016 22:20

Цуј идиота...ко се обогатио писуци новине осим...? О јадо примитивни, необразовани и неписмени!

Name

Незвани гост

11.02.2016 23:52

Финансирали су га. У питању је много новца. Сматрају га дужником својим.

Name

ма дааа

11.02.2016 21:13

Оцито се види да се САД препала Руса и хоце да нас сто прије убаци под заједницку спољну политику ЕУ тј. у ЕУ, као сто су урадили са Бугарском и Румунијом...А кад се погледа реално Црна Гора боље зиви од Бугарске, ниста ЕУ њима није донијела осим, слободне трговине и кретања, ниста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орање и Копање

11.02.2016 22:02

Човек непознатог образовања, сумњивог морала и великог уцењивацког капацитета. То је Копања од Кнезева али и Скендер Вакуфа - зависи које од његових двоје новина читате.Додворава се читаоцима, политичарима, а нарочито странцима...којима никако неко да објасни да он сваку њихову посету искористи у циљу самопромоције и представљања себе као битног човека. А онда му овдашњи политичари дају додатни ветар у леђа јер је ето као битан, био му у посети амерички амбасадор. А кад му је последњи пут у посети био неки инспектор да види колико он баштини европске вредности које тако радо призива у својим памфлет-билтенима? По занимању тајкун, по опредељењу Бајин следбеник, по уверењу у Независним муслиман а у Гласу великосрбин. Све то је Копања, човјек непознатих новинарских достигнућа и познате намере да своју својевремену несрећу већ деценијама наплаћује од РС и Додикове власти.

Name

Хм

11.02.2016 21:22

А кад ће СИПА испитивати како се тајкун Копања дочепао Гласа? И то мора бити враћено оном чије је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Америка је зло

12.02.2016 02:41

Амерички полтичари ми се ни у једној варијанти не свиђају, па тако ни ова њихова амбасадорка.Исувише су прљави да би им се олако вјеровало. Тренутно натегнут канап између ње и Баје наизглед је добра ствар. Али шта год амери да ураде, то није на корист нашег народа, па тако био у питању Баја или не, они раде за своје интересе.

ОДГОВОРИТЕ