Знате ли да је Србин створио овај моћни Лестер?!

„Оставио сам одличну инфраструктуру и направио систем, тако да нисам изненађен“, поручио Милан Мандарић у разговору за Информер.

Фудбал 10.02.2016 | 10:00
Знате ли да је Србин створио овај моћни Лестер?!

Бајковита прича Лестера има за једног од главних јунака има – Србина. Тачно је да фудбалски занесењаци отворених уста причају о тактици Клаудија Ранијера и ђаволским потезима Вардија и Махреза, али Милан Мандарић је ударио темеље модерног клуба. И припремио терен за лидерску позицију у Премијер лиги.

Он је 2007.године купио клуб за мање од осам милиона еврам, а 36 месеци касније продагао је конзорцијуму тајландских бизнисмена за 52 милиона евра. Српски бизнисмен у разговору за Информер тврди да није изненађењен лидерском позицијом Лисица.

„Срећан сам, али нисам изненађен због свега што се дешава Лестеру. Оставио сам одличну инфраструктуру и започео систем који је само требало надоградити. Фанстастичне партије нису резултат нечега што се десило преко ноћи, већ су плод вишегодишњег рада. Како је Лестер добијао у досадашњих 25 кола, тако ће добити преостале и освојити титулу“, поручио је Милан Мандарић у разговору за Информер.

Он је додао да Лестер на здравији начин троши новац од великана енглеског фудбала.

„То што неко има много да троши, не значи да ће правилно да улаже. Када добијете 150 милиона евра за ТВ права, не можете олако да их трошите. То у Лестеру знају, док гиганти новац троше из хобија“, додао је Мандарић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

питање

10.02.2016 09:14

А знате ли ви ко је изумио стампарију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОДГОВОР

10.02.2016 09:53

А ја знам ко није!