Znate li da je Srbin stvorio ovaj moćni Lester?!

„Ostavio sam odličnu infrastrukturu i napravio sistem, tako da nisam iznenađen“, poručio Milan Mandarić u razgovoru za Informer.

Fudbal 10.02.2016 | 10:00
Znate li da je Srbin stvorio ovaj moćni Lester?!

Bajkovita priča Lestera ima za jednog od glavnih junaka ima – Srbina. Tačno je da fudbalski zanesenjaci otvorenih usta pričaju o taktici Klaudija Ranijera i đavolskim potezima Vardija i Mahreza, ali Milan Mandarić je udario temelje modernog kluba. I pripremio teren za lidersku poziciju u Premijer ligi.

On je 2007.godine kupio klub za manje od osam miliona evram, a 36 meseci kasnije prodagao je konzorcijumu tajlandskih biznismena za 52 miliona evra. Srpski biznismen u razgovoru za Informer tvrdi da nije iznenađenjen liderskom pozicijom Lisica.

„Srećan sam, ali nisam iznenađen zbog svega što se dešava Lesteru. Ostavio sam odličnu infrastrukturu i započeo sistem koji je samo trebalo nadograditi. Fanstastične partije nisu rezultat nečega što se desilo preko noći, već su plod višegodišnjeg rada. Kako je Lester dobijao u dosadašnjih 25 kola, tako će dobiti preostale i osvojiti titulu“, poručio je Milan Mandarić u razgovoru za Informer.

On je dodao da Lester na zdraviji način troši novac od velikana engleskog fudbala.

„To što neko ima mnogo da troši, ne znači da će pravilno da ulaže. Kada dobijete 150 miliona evra za TV prava, ne možete olako da ih trošite. To u Lesteru znaju, dok giganti novac troše iz hobija“, dodao je Mandarić.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

pitanje

10.02.2016 09:14

A znate li vi ko je izumio stampariju?

ODGOVORITE
Name

ОДГОВОР

10.02.2016 09:53

А ја знам ко није!