Катаи: Партизан је слабији, Живковић им је много значио!

„Морали смо да пратимо тај случај, јер је сваки дан излазило по 15 наслова“, јасан је један од најбољих играча Суперлиге.

Фудбал 10.02.2016 | 09:20
Катаи: Партизан је слабији, Живковић им је много значио!

Играчи, чланови стручног штаба и функционери вечитих ривала годинама имају истоветне изјаве о томе како уопште не прате дешавања у ривалском табору током прелазног рока. Наравно, истина је на другој страни. То је,донекле, у разговору за Спортски журнал признао један од најбољих фудбалера Црвене звезде Александар Катаи речима да ће Андрија Живковић много недостајати клубу из Хумске.

„И да нећемо „морали“ бисмо да пратимо шта се дешавало са Живковићем. Није пролазио ни дан, а да не буде по 15 наслова око његовог случаја. Не желим да се мешам, нити да дајем коментаре“, поручио је Александар Катаи за Журнал.

На конкретно питање да ли ће Партизан бити слабији без помоћи крилног нападача Катаи је имао спреман одговор:
„То је сигурно, много им је значио“

Један од најбољих играча Суперлиге тврди да се играчи Црвене звезде неће опуштати у наставку сезоне.
„Нема шансе да опуштено улазимо у пролеће, иако смо већ направили огроман корак. Превише је мотива испред нас, желимо да наставимо да побеђујемо, појачамо рекорд и оборимо у другим категоријама. Хоћемо сигурно да корачамо и останемо на високом нивоу и тако сигурно корачамо кроз европске квалификације“.

Постојала је могућност да се Катаи ове зиме пресели у иностранство. Токио, Мајнц и Штутгарт су клубови који су се помињали.
„Значи ми што у клубу неће да ме пусте. Промениће се само ако дође понуда која се не одбија. Стигао сам за џабе у Звезду, требало би да зарадимо и клуб и ја. Желимо да уђемо у групну фазу неког од европских такмичења".

Коментари / 0

Оставите коментар