Katai: Partizan je slabiji, Živković im je mnogo značio!

„Morali smo da pratimo taj slučaj, jer je svaki dan izlazilo po 15 naslova“, jasan je jedan od najboljih igrača Superlige.

Fudbal 10.02.2016 | 09:20
Katai: Partizan je slabiji, Živković im je mnogo značio!

Igrači, članovi stručnog štaba i funkcioneri večitih rivala godinama imaju istovetne izjave o tome kako uopšte ne prate dešavanja u rivalskom taboru tokom prelaznog roka. Naravno, istina je na drugoj strani. To je,donekle, u razgovoru za Sportski žurnal priznao jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai rečima da će Andrija Živković mnogo nedostajati klubu iz Humske.

„I da nećemo „morali“ bismo da pratimo šta se dešavalo sa Živkovićem. Nije prolazio ni dan, a da ne bude po 15 naslova oko njegovog slučaja. Ne želim da se mešam, niti da dajem komentare“, poručio je Aleksandar Katai za Žurnal.

Na konkretno pitanje da li će Partizan biti slabiji bez pomoći krilnog napadača Katai je imao spreman odgovor:
„To je sigurno, mnogo im je značio“

Jedan od najboljih igrača Superlige tvrdi da se igrači Crvene zvezde neće opuštati u nastavku sezone.
„Nema šanse da opušteno ulazimo u proleće, iako smo već napravili ogroman korak. Previše je motiva ispred nas, želimo da nastavimo da pobeđujemo, pojačamo rekord i oborimo u drugim kategorijama. Hoćemo sigurno da koračamo i ostanemo na visokom nivou i tako sigurno koračamo kroz evropske kvalifikacije“.

Postojala je mogućnost da se Katai ove zime preseli u inostranstvo. Tokio, Majnc i Štutgart su klubovi koji su se pominjali.
„Znači mi što u klubu neće da me puste. Promeniće se samo ako dođe ponuda koja se ne odbija. Stigao sam za džabe u Zvezdu, trebalo bi da zaradimo i klub i ja. Želimo da uđemo u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja".

Komentari / 0

Ostavite komentar