Преокрет: Јовановић остаје, хоће да слави титулу!

"Надам се да ћу у мају славити титулу", рекао је у једном тренутку "бивши" фудбалер Црвене звезде.

Фудбал 07.02.2016 | 10:00
Преокрет: Јовановић остаје, хоће да слави титулу!

Нема трансфера!

Мимо свих очекивања, после вести о томе да је млади ас Црвене звезде Вукашин Јовановић договорио све услове везане за прелазак у Зенит и да ће ускоро бити представљен на "Петровском", догодило се следеће:

"Не идем нигде, већ путујем сутра ујутру на Кипар. Нисам се договорио ни са једним клубом. Надам се да ћу у мају славити титулу", рекао је Јовановић за МОНДО.

Српски и руски медији извештавали су о томе да су се, после договора "Гаспром браће" Црвене звезде и Зенита, договорили и руски клуб и Јовановић, али после ове изјаве нашег младог репрезентативца очигледно је да од тога – за сада – нема ништа.

Има ли изгледа да се нешто промени?

Да, утолико што прелазни рок у Русији траје до краја фебруара...

Било је говора и о томе да је тренер Црвене звезде Миодраг Божовић "прецртао" Јовановића после наводног разговора у којем је млади ас разочарао "Грофа" одлуком да ове зиме напусти Црвену звезду, међутим и то је све у домену спекулација.

Незванично, Јовановић је био разочаран тиме што је Црвена звезда на крају одбила, за њега, али и за себе, бољу понуду од Бордоа (2,5 милиона евра + 20 одсто од наредног трансфера, око 300.000 евра годишње за фудбалера) и отворила преговоре са Зенитом, који је нудио такође незванично само 2,5 милиона евра и играчу нудио слабије услове уз предлог да у почетку наступа за "Б" тим.

Шта ће бити коначан исход ове саге и како ће се Јовановић снаћи када се буде вратио у екипу, у коју је у међувремену стигао штопер из Бразила, Едсон, видећемо...

Коментари / 0

Оставите коментар